Ποια γυαλιά ηλίου να διαλέξετε ανάλογα με το στιλ σας

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επισκέφτηκε το κατάστημα Vista Optics στην Ακαδημίας και επέλεξε τα πιο stylish γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο του ανάλαφρου και κομψού στιλ. Είναι συνώνυμο, επίσης, των πιο κομψών αξεσουάρ όλης της χρονιάς. Καπέλα, ψάθινες τσάντες και γυαλιά ηλίου θα έχουν πάντα μια θέση στη θερινή γκαρνταρόμπα - και τις καρδιές μας. Γι' αυτό, εξάλλου, η ντουλάπα μας φιλοξενεί μια μεγάλη συνήθως ποικιλία απ' αυτά. Ειδικά, για τα γυαλιά ηλίου δείχνουμε ιδιαίτερη φροντίδα: δεν είναι μόνο η προστασία που παρέχουν στα μάτια μας από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά και η ικανότητα που έχουν να μεταμορφώνουν και να αναβαθμίζουν και τις πιο απλές εμφανίσεις.

Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά και τις διακοπές να βρίσκονται στα προσεχώς, η αναζήτηση του γυαλιού ή των γυαλιών ηλίου που θα φοράμε διαρκώς το καλοκαίρι είναι κάτι που επιβάλλεται να ξεκινήσει άμεσα. Αν θέλεις να κάνεις τις αγορές σου πιο εύκολες, υπάρχει ένας προορισμός που θα εξυπηρετήσει την επιθυμία σου για πλούσια ποικιλία επιλογών ώστε να βρεις εκείνο το ζευγάρι γυαλιά ηλίου που εκφράζει καλύτερα την προσωπικότητα και το στιλ σου: το κατάστημα οπτικών Vista στην Ακαδημίας 62 στο κέντρο της Αθήνας.

Για να σε διευκολύνουμε, απευθυνθήκαμε σε μία γυναίκα που ασχολείται με τη μόδα και ξεχωρίζει πάντα για τις κομψές της επιλογές: η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επισκέφτηκε το κατάστημα Vista και δοκίμασε γυαλιά ηλίου για κάθε μοναδικό στιλ.

1. Iconic elegance

Τα αξεσουάρ του οίκου Celine είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο της elegant μόδας. Το εμβληματικό Triomphe logo έχει γίνει σύμβολο των γυαλιών ηλίου που φορούν οι πιο ενημερωμένες και κομψές fashionistas του πλανήτη και κάθε σεζόν επιστρέφουν με νέα σχέδια για το καλοκαίρι. Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επέλεξε τα γυαλιά ηλίου Celine σε λευκό χρώμα με ασημί λογότυπο Triomphe, τα οποία αποπνέουν έντονη καλοκαιρινή διάθεση και ανταποκρίνονται άριστα στο στιλ κάθε γυναίκας που λατρεύει τα διαχρονικά μοντέλα.

Ποια γυαλιά ηλίου να διαλέξετε ανάλογα με το στιλ σας

Διαβάστε τη συνέχεια στο missbloom.gr