Μία έκθεση αφιερωμένη στον οίκο Prada έρχεται στο Λονδίνο

Με στόχο να εξετάσει την ιστορία αλλά και το μέλλον του fashion house στη βιομηχανία της μόδας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια έκθεση αφιερωμένη στον οίκο Prada θα φιλοξενήσει το Design Museum στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2020. Η έκθεση Prada. Front and Back θα παρουσιάσει μερικά από τα πιο θρυλικά κομμάτια του fashion house, ενώ παράλληλα θα ρίξει φως στη δημιουργική προσέγγιση, την έμπνευση και τις ξεχωριστές συνεργασίες του brand.

Η έκθεση θα εξετάσει την ιστορία του οίκου, εξερευνώντας παράλληλα και το μέλλον του στη βιομηχανία της μόδας. Τέλος, θα εστιάσει στον ρόλο της Miuccia Prada, θέλοντας να δείξει πώς κατάφερε από τα 70s μέχρι σήμερα να τον μετατρέψει σε ένα από τα πιο επιδραστικά brands παγκοσμίως, αλλάζοντας τον τρόπο που ντύνονται εκατομμύρια άνθρωποι. 

Μία έκθεση αφιερωμένη στον οίκο Prada έρχεται στο Λονδίνο

"Είναι μια ιδιαίτερα προσωπική πρόκληση να δουλέψω στην έκθεση Prada - υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να διερευνήσουμε για μια εταιρεία που δεν θέλει ποτέ να κάνει το προφανές και είναι μια γνήσια πολιτιστική δύναμη" σχολίασε στην Evening Standard, ο επικεφαλής του μουσείου Deyan Sudjic. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2020. 

Η Prada ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με την Adidas και η πολυαναμενόμενη συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ