Είναι επίσημο | Ακυρώθηκε το show της Victoria's Secret

Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε την είδηση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για το μέλλον της Victoria's Secret, αφού οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα, ενώ η εταιρεία έχει δεχθεί σκληρή κριτική ύστερα από τη δήλωση του -πρώην πλέον- γενικού manager πωλήσεων Ed Razek ότι δεν πρόκειται να συμπεριλάβει ποτέ transgender και plus size μοντέλα στο show της Victoria's Secret. "Όσο για το αν πρέπει να βάλω τρανς μοντέλα στο show, όχι. Όχι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βάλω. Αυτή η πασαρέλα είναι ουσιαστικά μία φαντασίωση. Πρόκειται για ένα 45λεπτο television special και τίποτα άλλο".

Είναι επίσημο | Ακυρώθηκε το show της Victoria's Secret

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ακόμα είδηση ήρθε τώρα να επιβεβαιώσει την πτώση του διάσημου brand. Η Victoria's Secret επιβεβαίωσε την είδηση ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί το iconic ετήσιο show της. "Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να εξελιχθεί η τακτική μάρκετινγκ της Victoria's Secret. Θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις, καθώς αυτό συνεχίζει να αξιολογείται ", είπε ο Stuart B. Burgdoerfer, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της μητρικής εταιρείας της Victoria's Secret, L Brands.

Celebrities V show

"[Η επίδειξη] ήταν ένα πολύ σημαντικό μέρος της οικοδόμησης της μάρκας αυτής της επιχείρησης και ήταν μια σημαντική πτυχή του brand και ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα μάρκετινγκ", πρόσθεσε. "Προσπαθούμε να δούμε πώς να εξελίξουμε τη θέση του brand και πώς να το επικοινωνήσουμε καλύτερα στους πελάτες και αυτό είναι ένα από τα πράγματα στα οποία επικεντρώνεται ο διευθύνων σύμβουλος John [Mehas]", συνέχισε.

Οι αλλαγές των τελευταίων μηνών 

Η είδηση αυτή έρχεται μόνο μερικούς μήνες μετά την απόφαση του label να γίνει περισσότερο inclusive, προσλαμβάνοντας το plus size μοντέλο του, την Ali Tate Cutler, και το πρώτο ανοιχτά transgender μοντέλο του, την Valentina Sampaio. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι οι αλλαγές αυτές έρχονται πολύ αργά για την Victoria's Secret. Όλα δείχνουν όμως ότι το ενδιαφέρον του κοινού έχει στραφεί πλέον από την ετήσια επίδειξη μόδας τoυ label εσωρούχων, στο εντυπωσιακό και inclusive show της Rihanna για την Fenty.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ