H Julia Roberts πρωταγωνιστεί και φέτος στην καμπάνια της Calzedonia

Και σας δίνει ιδέες για το πώς θα φορέσετε τα must καλσόν της σεζόν.

DT

Η Julia Roberts είναι για ακόμη μια φορά το πρόσωπο της Calzedonia Legwear καμπάνιας για την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 19-20.
Μια δυνατή συνεργασία που κρατάει εδώ και 6 χρόνια ανάμεσα στη διάσημη σταρ του Hollywood και την εταιρεία με legwear και beachwear με καταγωγή από τη Βερόνα. Μια πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα, που έχει υποδυθεί διαφορετικούς τύπους γυναίκας σε κάθε διαφημιστικό. Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της ταλαντούχας ιταλίδας σκηνοθέτιδας Ago Panini, η οποία είχε σκηνοθετήσει αντίστοιχα το διαφημιστικό το 2014.

H Julia Roberts πρωταγωνιστεί και φέτος στην καμπάνια της Calzedonia

Και η Βερόνα στο φετινό σποτ της Calzedonia

Η Julia Roberts σε κατάστημα Calzedonia, επιστρέφει ως η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της καμπάνιας. Μέσα σε ένα οικείο περιβάλλον, βρίσκεται ανάμεσα σε διαφορετικά καταστήματα του brand σε όλο τον κόσμο και είναι ευπρόσδεκτη από το προσωπικό του καταστήματος σαν μια συχνή και αφοσιωμένη πελάτισσα. Η είσοδος μέσα στα καταστήματα Calzedonia μετατρέπεται σε ένα ταξίδι στο στιλ. Η Βερόνα, τόπος ίδρυσης του brand αλλά και η πόλη που βρίσκονται τα κεντρικά του Calzedonia Group, φιλοξένησε μέρος του TV Spot.

Ta must haves της σεζόν F/W 2019

Μέσα στη νέα καμπάνια πρωταγωνιστούν τρία διαφορετικά σχέδια καλσόν.

julia roberts

Το πιε ντε πουλ, ένα διαχρονικό σύμβολο του στιλ, το οποίο θεωρείται το πιο in fashion σχέδιο για την συλλογή της φετινής σεζόν F/W.

julia roberts

Το πάντα επίκαιρο καλσόν με polka dots σχέδια, παρουσιάζεται με μια γεωμετρική ματιά.

julia roberts

Τα νέα καλσόν με κασμίρ, αποπνέουν ζεστασιά και άνεση, αποτελώντας ένα απαραίτητο στοιχείο της χειμερινής σεζόν.

julia roberts

Μια καμπάνια που εμφανίζεται μέσα από διαφορετικά κανάλια και θα σας κρατήσει συντροφιά για τον χειμώνα που έρχεται. Παράλληλα με το τηλεοπτικό διαφημιστικό, θα υπάρχει μια ποικιλία από digital περιεχόμενο που θα προβάλλει τα backstage "χιουμοριστικά" στιγμιότυπα. Stay tuned!