10 instagrammers που προσφέρουν στιλιστική έμπνευση για γυναίκες άνω των 50

Οι πιο stylish 50+ fashionistas που αξίζει να ακολουθήσετε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ναι, το instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες από νεαρά, όμορφα κορίτσια που δίνουν έμπνευση σε άλλα νεαρά όμορφα κορίτσια για να κάνουν stylish συνδυασμούς και να δημιουργήσουν τα πιο ιδιαίτερα looks. Επειδή όμως το στυλ δεν έχει ηλικία, δεν μπορούν να λείπουν από το feed σας και οι πιο ώριμες fashionistas που κάθε εμφάνισή τους είναι μια σπουδή πάνω στο πώς μια γυναίκα μπορεί να δείχνει κομψή και trendy ακόμα κι αν διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Από τη Lyn Slater (@iconaccidental) και τη Grece Ghanem (@greceghanem), μέχρι τη Linda Rodin (@lindaandwinks) και τη Sophie Fontanel (@sophiefontanel), αυτές οι instagrammers έχουν δεκάδες χιλιάδες ακολούθους κι ένα μοναδικό στυλ που χρειάστηκαν χρόνια για να τελειοποιήσουν. Κυρίως όμως έχουν την αυτοπεποίθηση της γυναίκας που νιώθει άνετα στο σώμα της και ξέρει ότι η αυθεντικότητα και η κομψότητα είναι έννοιες που δεν γνωρίζουν ηλικιακούς περιορισμούς.

Ακολουθήστε αυτές τις 10 γυναίκες 50+ για να βρίσκετε κάθε μέρα στο feed σας τις πιο όμορες ιδέες για το ντύσιμό σας:

Violet Trikilis,  @a_stylish_age

Η Violet ζει στην Αυστραλία και έχει πέντε παιδιά και ένα εγγόνι! Διαθέτει ένα μοναδικό ταλέντο στο να συνδυάζει κομμάτια διαχρονικά με μοντέρνα και δεν διστάζει να συμπληρώσει τα κλασικά staples με αναπάντεχες επιλογές, όπως ένα δερμάτινο σορτς. Άλλωστε, όπως γράφει και στο βιογραφικό της στο Instagram πιστεύει ότι δεν έχει σημασία τι φοράς αλλά πώς το φοράς.

Grece Ghanem, @greceghanem

Η personal trainer από τον Καναδά ξεκίνησε το fashion blog της μαζί με την κόρη της σαν χόμπι. Πλέον, είναι μια ισχυρή influencer και συνεργάζεται με πολλά επώνυμα brands. Το στυλ της είναι ένα μίγμα από μοντέρνα και διαχρονικά κομμάτια, σύγχρονα και vintage, ενώ έχει ένα μοναδικό ταλέντο να αναγνωρίζει αμέσως τις τάσεις που θα γίνουν viral. Παρατηρώντας τη είναι βέβαιο ότι θα εμπνευστείτε για να δοκιμάσετε looks που ίσως δεν είχατε ποτέ σκεφτεί να υιοθετήσετε.

Colleen Heidemann, @colleen_heidemann

Αφού γύρισε όλο τον κόσμο δουλεύοντας για χρόνια ως αεροσυνοδός, μετά τη συνταξιοδότησή της είχε στη διάθεσή της να ασχοληθεί περισσότερο με την άλλη μεγάλη αγάπη της: τη μόδα. Το στυλ της τράβηξε την προσοχή του φωτογράφου και blogger Ari Seth Cohen o oποίος έγραψε για εκείνη στο blog του Advanced Style. Λίγο αργότερα, η Colleen υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Next Models. To στυλ της είναι μοναδικό και κυριολεκτικά ατρόμητο και έχει ως σήμα κατατεθέν τα λευκά μαλλιά και το signature μακιγιάζ της με smokey eyes και κόκκινο κραγιόν.

Janie Medley, @medleystyle

Ο λογαριασμός της κατακλύζεται από φωτογραφίες με casual looks που θα σας δώσουν μια ιδέα για το πώς να ενσωματώσετε στο καθημερινό στυλ σας τα έντονα χρώματα, τα εντυπωσιακά printsκαι τις ζωηρές λεπτομέρειες.

Linda Rodin, @lindaandwinks

Είναι πρώην στιλίστρια και νυν επιχειρηματίας στο χώρο της ομορφιάς με έδρα τη Νέα Υόρκη, αφού διαθέτει τη δική της σειρά καλλυντικών Rodin olio lusso. Τα looks που παρουσιάζει είναι, μεταξύ άλλων, ένας εξαιρετικός οδηγός για το πώς μπορεί μια γυναίκα μετά τα 50 να φορέσει το αγαπημένο της τζιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Yasmin Furmie, @yasminfurmie

"Ποτέ μην συμπεριφέρεσαι ανάλογα με την ηλικία σου"  ("never act your age") είναι το motto της, όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της στο Instagram. Αυτό ακριβώς αντανακλά και το στυλ της, συχνά εκκεντρικό και ιδιαίτερο, συνδυάζοντας κομμάτια που δύσκολα θα φανταζόταν κάποιος ότι ταιριάζουν μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα πάντως συνήθως τη δικαιώνει!

Melissa Meyers, @melissameyers

Γέννημα θρέμμα του Los Angeles, τα looks της Melissa αντανακλούν το California girl στυλ αλλά στην ώριμη εκδοχή του. Αγαπά τα κλασικά, μίνιμαλ κομμάτια αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να τα κάνει πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Lyn Slater, @iconaccidental

Ξεκίνησε το blog της το 2014 όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο άλλο που να απευθύνεται σε γυναίκες που, όπως λέει, ακολουθούν μια "ενδιαφέρουσα αλλά συνηθισμένη ζωή". Πλέον, το Accidental Icon είναι διάσημο, όπως και η ίδια για το υπέροχο New York στυλ της.

Sophie Fontanel, @sophiefontanel

Η Sophie έχει δουλέψει για πολλές δεκαετίες ως δημοσιογράφος και κριτικός μόδας για γαλλικά περιοδικά. Το στυλ της διαθέτει αυτό το μοναδικό je-ne-sais-quoi που έχει κάνει τις Γαλλίδες διάσημες σε όλο τον κόσμο, ενώ η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη με πολύτιμους vintage θησαυρούς. Ειδικότητά της να συνδυάζει με αναπάντεχο αλλά πολύ ενδιαφέροντα τρόπο τα χρώματα, τις αναλογίες και τα υλικά.

Renia Jazdzyk, @venswifestyle

Η Renia κατάγεται από την Πολωνία και ζει στη Μ. Βρετανία όπου κυκλοφορεί με outfits που θα μπορούσαν να περιλαμβάνονται σε ρεπορτάζ για τα street style looks της Εβδομάδας Μόδας. Ο λογαριασμός της στο instagram ενδείκνυται για να εμπνευστείτε για το πώς να εντάξετε τα trends της μόδας σε ένα κατά τα άλλα κλασικό και elegant στυλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ