Τα 7 trends που εμπιστεύονται οι Μιλανέζες για το καλοκαίρι

Οι πιο κομψές Ιταλίδες φόρεσαν τα καλοκαιρινά τους και χαρίζουν έμπνευση με τις εμφανίσεις τους.

Το καλοκαίρι έχει τους δικούς τους κανόνες αναφορικά με το ντύσιμο, ωστόσο η κομψότητα δεν προκύπτει μόνο από την πιστή εφαρμογή του. Το καθημερινό, ανεπιτήδευτο στιλ, είναι διάθεσης, στάσης ζωής και καλού γούστου. Οι Μιλανέζες που ζουν σε μία από τις κορυφαίες πρωτεύουσες της μόδας, γνωρίζουν καλά πώς να το πετύχουν επενδύοντας σε κομμάτια που συνδυάζουν φινέτσα, άποψη, πολυτέλεια και κυρίως, πώς να τα συνδυάζουν στα looks τους βάζοντας την προσωπική τους σφραγίδα. 

Διαβάστε Επίσης

Στην πρωτεύουσα του Μιλάνου, λοιπόν, έφτασε το καλοκαίρι και οι real life Μιλανέζες καταθέτουν καθημερινά τις προτάσεις του για το styling της εποχής. Ο λογαριασμός Milanesi a Milano στο Instagram καταγράφει τις ενδυματολογικές τους επιλογές στους δρόμους της πόλης και μια ματιά στο προφίλ μας αποκαλύπτει ποιες τάσεις εμπιστεύονται οι κομψές Ιταλίδες αυτή την εποχή. 

Λινά πουκάμισα ή shirt dresses, σύνολα με ρίγες, κομμάτια σε αποχρώσεις του μοβ  ή με λαχούριαdenim φορέματα και jeans σε λευκό χρώμα είναι κάποια από τα κομμάτια - κλειδιά που ξεχωρίζουν, ενώ το μαντήλι φορεμένο στο κεφάλι είναι ένα κορυφαίο trends της σεζόν, που τιμούν όλες οι κομψές fashionistas ανά τον πλανήτη - κι οι Μιλανέζες. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 7 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και να πάρετε ιδέες για τα κομμάτια στα οποία θα θέλατε να επενδύσετε για το καλοκαίρι 2021. 

1. Λινά oversized shirts

2. Λευκό τζιν

3. Ρίγες 

4.Μαντήλι 

5. Λαχούρια

6. Denim φόρεμα 

7. Μοβ χρώμα