Street style inspo | Φορέστε τη φούστα σας σαν καλεσμένη σε fashion week

Πάρτε ιδέες από τις εμφανίσεις των fashion insiders στις fashion weeks.

Ο μήνας Σεπτέμβρης είναι αφιερωμένος στη μόδα, αφού οι μεγάλες Εβδομάδες Μόδας (Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι) διαδέχονται η μία την άλλη. Φέτος, μάλιστα, είχαμε και την επιστροφή στα events με τη συμμετοχή καλεσμένων και έτσι το street style έκανε δυναμικό comeback για να προσφέρει έμπνευση και ιδέες για ακαταμάχητα κομψά, και κυρίως, ενημερωμένα σύνολα. Το street style, λοιπόν, από τις φετινές fashion weeks ανέδειξε ένα βασικό πρωταγωνιστή στο ντύσιμο: τις φούστες.

Διαβάστε Επίσης

Οι φούστες θα φορεθούν τη φετινή χρονιά σε όλα τα πιθανά μήκη, με το μίνι- σε ίσια και εφαρμοστή γραμμή, κυρίως-  να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. Βεβαίως, από τις επιλογές των fashionistas που βρέθηκαν καλεσμένες στις Εβδομάδες Μόδας δεν έλειψαν οι πλισέ φούστες σε μίντι μήκος, οι pencil φούστες, αλλά και οι knit skirts που συνοδεύουν τα κομψά πλεκτά σετ. 

Οι παρακάτω 10 εμφανίσεις θα σας δώσουν τροφή για στιλιστική σκέψη: 

Με μακρύ παλτό

Με μακρύ παλτό

Φέτος τα κοστούμια έχουν το εξής χαρακτηριστικό: συνδυάζονται με ασορτί μακρύ παλτό - αντί σακάκι- και προσφέρουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με το κλασικό ταγέρ. 

Με cropped σακάκι

Με cropped σακάκι

Φέτος, τα cropped σακάκια δίνουν δυναμικό παρόν στις τάσεις και συνδυάζονται άψογα τόσο με μίνι όσο και με μίντι φούστες. 

Go Denim!

Go Denim!

Μια denim φούστα κι ένα demin πουκάμισο συνδυασμένα μ' ένα oversized blazer και party shoes είναι ο πιο fashion-forward συνδυασμός για day-to-night εμφανίσεις. 

Με λευκό πουκάμισο

Με λευκό πουκάμισο

Ένα λευκό πουκάμισο λειτουργεί εξισορροπιστικά σ' ένα look που αξιοποιεί τολμητά μοτίβα, όπως το λεοπάρ. 

Σε ταγέρ

Σε ταγέρ

Ένα ταγέρ με κοντή φούστα στο κλασικό πιε ντε πουλ μοτίβο θα γίνει η επιτομή του σικ στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Με leather jacket

Με leather jacket

Δοκιμάστε απροσδόκητος συνδυασμούς σε υφές, όπως δέρμα και τουίντ, και εξασφαλίστε στιλ χωρίς μεγάλο κόπο. 

Πλεκτά co-ords

Πλεκτά co-ords

Προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας, άνεση και ευελιξία, γι' αυτό και τα πλεκτά σετ, ιδίως αυτά με μίντι φούστες σε ίσια γραμμή, αγαπήθηκαν όσο τίποτα άλλο την περσινή χρονιά. Και συνεχίζουν δυναμικά και φέτος... 

Με καμπαρντίνα

Με καμπαρντίνα

Το διαχρονικά αξεπέραστο πανωφόρι το Φθινοπώρου, η καμπαρντίνα, προσφέρεται για να συνοδεύσετε και τα looks σας με φούστα. 

Με αμάνικο πουκάμισο

Με αμάνικο πουκάμισο

Συνδυάστε τη μίντι πλισέ φούστα, που εμπιστεύεστε για τις εμφανίσεις στο γραφείο, μ' ένα αμάνικο πουκάμισο και θα δείχνετε απόλυτα easy chic. 

Με ζακέτα

Με ζακέτα

Μία ζακέτα φορεμένη ως μπλούζα με μία μίντι φούστα είναι κομψό outfit που αποπνέει Φθινόπωρο.