Ποια παπούτσια μπορείτε να φορέσετε αυτή την εποχή με κοντές φούστες

Η χρονιά της mini φούστας μόλις ξεκίνησε.

Πρωταγωνίστησαν στις τάσεις της μόδας μέσα από συλλογές οίκων όπως οι  Valentino, Chanel, Prada και Miu Miu, ενώ τις προτίμησαν αρκετές influencers για τις street style εμφανίσεις τους. Ο λόγος για τις κοντές φούστες, το στιλ ρούχου που έκανε την εμφάνιση του τη δεκαετία του '60 και άλλαξε ολοκληρωτικά την πορεία της μόδας και του ντυσίματος. 

Η τρέχουσα σεζόν σηματοδοτεί δίχως αμφιβολία την επιστροφή της κοντής φούστας στην επικαιρότητα της μόδας με τα σχέδια που κυκλοφόρησαν brands και οίκοι μόδας να ικανοποιούν κάθε fashionista. Το μοναδικό ζήτημα που φαίνεται να μας απασχολεί ακόμα, όσον αφορά τις φούστες σε mini μήκος είναι η επιλογή του παπουτσιού. Σε αυτή την περίπτωση, οίκοι μόδας και δημιουργοί αποφάσισαν να καταρρίψουν τα στιλιστικά κλισέ που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, απαντώντας πως οι κοντές φούστες ταιριάζουν με τα πάντα. 

Ακολουθώντας όμως τα shoe trends, σας προτείνουμε να δείξετε την προτίμηση σας στα combat μποτάκια, τις knee length μπότες και τα loafers σε συνδυασμούς που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Styling Tips 

Με slouchy μπότες

Με slouchy μπότες

Με slingback γόβες

Με slingback γόβες

Με combat boots

Με combat boots

Με knee length μπότες

Με knee length μπότες

Με loafers

Με loafers

Με γόβες

Με γόβες

Με Mary Janes

Με Mary Janes

Με sneakers

Με sneakers

Με western μποτάκια

Με western μποτάκια