Πώς θα προσθέσετε σωστά τα logos στα σύνολά σας

Πού χρειάζεται να δείξετε προσοχή για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα;

Πρόκειται για μία από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις της μόδας, η οποία ωστόσο επανέρχεται συχνά στην επικαιρότητα της μόδας για να πείσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashionistas. Ο λόγος που συζητάμε όμως σήμερα για τα logos ξεκινά από το όχι και τόσο μακρινό 2018. Τότε ήταν που ο Hedi Slimane ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου Celine και μία από τις πρώτες αλλαγές ήταν στο logo. Μπορεί οι φανατικοί υποστηρικτές και fans του οίκου να μην εκτίμησαν αμέσως την εν λόγω αλλαγή, με την πάροδο του χρόνου όμως, οι περισσότεροι παραδέχτηκαν πως το logo του Celine έγινε ακόμα καλύτερο. Κάτι παρόμοιο συνέβη όταν ο Riccardo Tisci άλλαξε τη γραμματοσειρά του Burberry logo, παρουσιάζοντας επίσης ένα νέο μονόγραμμα. Το hype του οίκου εκτοξεύτηκε και μία νέα σελίδα ξεκίνησε να γράφετε. Ωστόσο, οι παραπάνω οίκοι δεν είναι οι μοναδικοί που διακοσμούν συχνά τις δημιουργίες τους με το logo που τους έκανε ιδιαίτερα διάσημους. Οίκοι όπως οι Chanel, Fendi, Dior, Balmain, Versace, Louis Vuitton και Gucci είναι μερικά μόλις fashion houses που μπορεί κανείς να ξεχωρίσει αποκλειστικά και μόνο από το logo τους.

Γιατί όμως θεωρούνται τόσο αμφιλεγόμενα τα logos; Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα logos "φωνάζουν” πλούτο και είναι κάπως κραυγαλέα. Εάν ανήκετε όμως στην κατηγορία των fans τους, αυτή η σεζόν είναι ιδανική για να τα προσθέσετε στη συλλογή σας. Ωστόσο, χρειάζεται να το κάνετε με τον σωστό τρόπο ώστε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να τα προσθέσετε στα σύνολα σας με μικρές πινελιές, δηλαδή με τη βοήθεια των αξεσουάρ. Μία ζώνη, μία τσάντα, ένα ζευγάρι γόβες ή ακόμα και ένα καλσόν που είναι διακοσμημένα με το logo του αγαπημένου σας brand θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο τα σύνολα σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να πετύχετε ένα πιο μάξιμαλ αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας δεν είναι διόλου απαγορευτικό. Ένα φόρεμα, ένα ζευγάρι μπότες ή ένα πανωφόρι, διακοσμημένο με logo θα λειτουργήσει σίγουρα ως statement στην εμφάνιση σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ακόμα κι αν ανήκετε στις πιο δύσπιστες fashionistas, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε τη "logomania” συλλογή σας με ένα t-shirt σε basic απόχρωση που μπορείτε να φορέσετε με τα πάντα.

Extra Tip

Εξίσου σημαντικό είναι να μην "μπερδεύετε” πολλά logos μαζί, αφού το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο κομψό. Το στιλιστικό μυστικό που πρέπει να γνωρίζετε σύμφωνα με τους fashion experts είναι να φορέσετε μόνο ένα logo σε κάθε σύνολο.

Styling Tips

Φόρεμα με logos

Φόρεμα με logos

Παντελόνι με logos και πουλόβερ

Παντελόνι με logos και πουλόβερ

Belt bag

Belt bag

Slingback γόβες

Slingback γόβες

Αξεσουάρ όπως οι ζώνες

Αξεσουάρ όπως οι ζώνες

T-shirt

T-shirt

Παλτό με logos

Παλτό με logos

Μπλούζα με logos

Μπλούζα με logos

Mini τσαντάκι

Mini τσαντάκι