5 συμβουλές για να ντυθείτε με στιλ στο γραφείο όταν έχει ζέστη

Οι συνδυασμοί που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τη ζέστη χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στο στιλ σας.

Από όλες τις στιλιστικές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει κάθε fashionista, η δημιουργία μίας κομψής εμφάνισης σε περιόδους με πολλή ζέστη ή κρύο. Χρειάζεται να σκεφτούμε έξυπνα, ώστε να αντιμετωπίσουμε την εκάστοτε καιρική συνθήκη χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο προσωπικό στιλ και την αισθητική μας. Όσο περισσότερο πλησιάζει το καλοκαίρι και η υψηλή θερμοκρασία είναι μία από τις σταθερές της καθημερινότητας, χρειάζεται να ανατρέξουμε σε όλες τις στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι fashion experts και θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας και να δημιουργήσουμε το πιο κομψό ντύσιμο για το γραφείο. 

#1 Το Go- To φόρεμα

Τα έντονα, χαρούμενα χρώματα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μόδας για το φετινό καλοκαίρι και με βάση αυτά μπορείτε να ανανεώσετε τη συλλογή σας. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο ντύσιμο του γραφείου, τα αέρινα φορέματα σε μίντι και μάξι μήκος και bold ή pastel αποχρώσεις θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την υψηλή θερμοκρασία με στιλ. Μπορείτε μάλιστα να τα φορέσετε τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ανάλογα με το στιλ και τις προτιμήσεις σας.

#2 Το must have παντελόνι 

Οι ψηλόμεσες παντελόνες είναι ένα από τα staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και ένα από τα πιο κολακευτικά κομμάτια που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας. Συγκεκριμένα όμως για το ντύσιμο του γραφείο, μία από τις must have αγορές που αξίζει να κάνετε είναι οι λινές παντελόνες. Κομψές, εξαιρετικά πρακτικές και αέρινες, συνδυάζονται είτε με εξίσου λινά πουκάμισα και tops είτε με puff sleeve μπλούζες.

#3 Αποφύγετε τα τζιν παντελόνια

Σίγουρα, τα τζιν παντελόνια κατέχουν μία πολύ ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα σας, ωστόσο είναι καλό να τα αποφύγετε τους μήνες του καλοκαιριού, αφού κάνουν την αίσθηση της ζέστης πιο έντονη. Μία κομψή εναλλακτική επιλογή – εφόσον το επιτρέπει το dress code του γραφείου- να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με βερμούδες σε loose γραμμή και αέρινα υφάσματα όπως το λινό. Συνδυάστε τες με πουκάμισα και tops για εμφανίσεις που αποπνέουν φινέτσα.

#4 Επιλέξτε ρούχα σε loose γραμμές

Πολύτιμος σύμμαχος για να αντιμετωπίσετε τη ζέστη χωρίς να κάνετε την παραμικρή έκπτωση στο στιλ σας είναι τα ρούχα σε loose γραμμές. Αποφύγετε δηλαδή τα φορέματα, τα παντελόνια, τις ολόσωμες φόρμες που αγκαλιάζουν το σώμα και δεν επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνεύσει και προτιμήστε πιο αέρινες γραμμές που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα όση ζέστη κι αν έχει.

#5  Η ψάθινη tote bag

Όλες οι γυναίκες έχουμε στη συλλογή μας μία tote bag που είναι ευρύχωρη και συνδυάζεται με κάθε σύνολο που δημιουργούμε στην καθημερινότητα. Για τα office looks του καλοκαιριού ωστόσο, σας προτείνουμε να την αντικαταστήσετε με μία ψάθινη tote τσάντα που έχει τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες και είναι εξίσου πρακτική.

Plus: Δέκα looks που θα σας προσφέρουν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση.

Διαβάστε Επίσης