H Anne Hathaway ήταν η πραγματική Παριζιάνα των Καννών

Το αλάνθαστο στιλ της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Δέκα μέρες, τόσο κράτησε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, που διοργανώνεται ετησίως στον νότο της Γαλλίας. Στην παραθαλάσσια πόλη της Γαλλικής Ριβιέρας συγκεντρώνονται κάθε Μάιο εκπρόσωποι του σινεμά από κάθε σημείο του πλανήτη ενώ παράλληλα με τις προβολές των ταινιών, που διαγωνίζονται σε διάφορα τμήματα, πραγματοποιούνται λαμπερές εκδηλώσεις και συνεντεύξεις Τύπου με θέα τη φημισμένη La Croisette. Η παρουσία των διεθνούς φήμης σταρ, επομένως, δεν περιορίζεται μόνο στο κόκκινο χαλί, περιλαμβάνει καλέσματα σε gala και party και φυσικά αρκετές off-duty εμφανίσεις. Ηγέτιδα στο στιλ του φετινού Φεστιβάλ ήταν η Anne Hathaway

Διαβάστε Επίσης

Anne Hathaway, η jet - set  σταρ των φετινών Καννών

Η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια έδειξε με από την άφιξή της στις Κάννες τις στιλιστικές της διαθέσεις. Ήδη, φτάνοντας από το αεροδρόμιο της Νίκαιας στο λόμπι του Hôtel Martinez, όπου διέμεινε με τον σύζυγό της Adam Shulman ​που τη συνόδευε, υπέδειξε εξαιρετικό και άριστα στοχευμένο στιλ. Το πρώτο της look, αυτό που επέλεξε για να ταξιδέψει, ήταν ένα relaxed, φαρδύ ανδρόγυνο κοστούμι από τον οίκο Louis Vuitton, το οποίο συνδύασε με λευκό t-shirt με λεπτομέρεια από χρυσή αλυσίδα στη λαιμόκοψη (επίσης Louis Vuitton) και λευκά sneakers, ενώ στην εμφάνισή της πρόσθεσε oversized εξαγωνικά γυαλιά ηλίου Bvlgari κι ένα τσαντάκι ώμου. Το travel look της αποτελεί μια υπενθύμιση του ότι η κομψότητα δεν χρειάζεται να θυσιαστεί για χάρη της άνεσης που επιβάλλει αυτή η περίσταση και ότι οι φόρμες και τα κολάν δεν αποτελούν τη μοναδική επιλογή. 

Anne Hathaway

Καθώς περνούσαν οι μέρες, αποδείχτηκε ότι η Anne Hathaway έκρυβε περισσότερους άσους στο μανίκι της. Με τη συνδρομή της στιλίστριά της Erin Walsh,  εμπιστεύτηκε σύνολα που είχαν την υπογραφή οίκων οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο της συζήτησης διαμορφώνοντας τάσεις όπως Louis Vuitton, Valentino, Schiaparelli, Gucci, ενώ για τη μεγάλη βραδιά, της πρεμιέρας της ταινίας "Armageddon Time" στην οποία πρωταγωνιστεί, στράφηκε σε μία πιο "παραδοσιακή" του red carpet επιλογή: εμπιστεύτηκε τον "μετρ" Giorgio Armani

Best-off looks

Ποια είναι, λοιπόν, τα looks που χάρισαν στη σταρ τον τίτλο της "κομψής Παριζιάνας" των Καννών; Μία από τις πρώτες της εμφανίσεις, η ηθοποιός φόρεσε ένα statement multicolor κοστούμι από πούλιες που ανήκει στη συλλογή Spring 2022 Schiaparelli. Το απροσδιόριστο φλοράλ μοτίβο μαρτυρά τη σουρεαλιστική κληρονομιά του οίκου, ωστόσο ήταν τόσο όσο υπερβολικό ώστε να μην ξεπερνά το προσωπικό στιλ της Hathaway, που είναι συνήθως πιο σοφιστικέ, θηλυκό και μετρημένο. Το look της ολοκλήρωσε με ασημί multicolor ψηλοτάκουνα πέδιλα Αquazzura, clutch ασορτί με το κοστούμι και τα γυαλιά ηλίου Bvlgari. 

Anne Hathaway

Μία ακόμα εμφάνιση που επιβεβαιώνει τη σοφιστικέ αλλά με σέξι διάθεση προσωπική της διάθεση απέναντι στο ντύσιμο, είναι αυτή στην οποία επένδυσε σ' ένα tweed μίνι φόρεμα με δερμάτινα τελειώματα (στον γιακά, στο φερμουάρ, στη ζώνη) του οίκου Louis Vuitton. To συγκεκριμένο look δίνει προτεραιότητα στο να αναδείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, και το ίδιο το φόρεμα, διατηρώντας "ήρεμα" τα υπόλοιπα αξεσουάρ, που ήταν ένα ζευγάρι κλασικές nude γόβες και μία λευκή τσάντα Serpenti Bvlgari.

Anne Hathaway

Η Hathaway, βεβαίως,  φρόντισε να τιμήσει και τον οίκο τον οποίο έχει εμπιστευτεί πολλές φορές στο παρελθόν για τις red carpet εμφανίσεις της, τον Valentino. Στη φωτογράφιση της για το αμερικάνικο Harper's Bazaar στις Κάννες ντύθηκε με μία φούξια ολόσωμη φόρμα και πλατφόρμες στο ίδιο χρώμα από τη δημοφιλή Valentino Pink PP συλλογή. Τα κοσμήματά της ήταν Bvlgari. 

Είχε προηγηθεί το look της για το Photocall της ταινίας "Armageddon Time" το οποίο συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια. Η ηθοποιός εμφανίστηκε μπροστά σε φωτογράφους και δημοσιογράφους μ'  ένα μίνι backless φόρεμα Gucci που συνδύασε με ασημί πέδιλα πλατφόρμεςstatement cat-eye γυαλιά ηλίου Gucci (Delux Hellas), κοσμήματα Bvlgari και μία μπλε σουέτ τσάντα με αλυσίδα Gucci. 

Anne Hathaway
Anne Hathaway_Gucci Eyewear

Για την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας, η Anna Hathaway επέλεξε μία couture βραδινή δημιουργία Armani Privé σε ίσια γραμμή, με cut-out, από λευκές πούλιες, την οποία συνόδευε ένα περίτεχνο σάλι που κατέληγε σε ουρά. Την εμφάνισή της έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή η προσθήκη ενός μοναδικού κολιέ Bvlgari από την τελευταία high jewelry συλλογή του οίκου με μπλε ζαφείρι, το οποίο συνόδευε ένα ασορτί δαχτυλίδι. Να σημειώσουμε, βεβαίως, ότι λίγο πριν τις Κάννες ο οίκος είχε ανακηρύξει την ηθοποιό ως ambassador του.

Anne Hathaway
Anne Hathaway
Anne Hathaway

Λίγο πριν αναχωρήσει από τις Κάννες, η ηθοποιός πρόσφερε στους θαυμαστές του στιλ της δυο off-duty εμφανίσεις, οι οποίες αποτελούν εξαιρετικό δείγμα παρισινού chic. Σε βόλτα με τον σύζυγό της, η Hathaway εμφανίστηκε φορώντας μία denim cropped παντελόνα Valentino, την οποία είχε συνδυάσει με navy blue μπλούζα LilySilk, λευκή cropped cable knit ζακέτα Self-Portrait και mules από τη collection - συνεργασία Dr. Barbara Sturm x Aquazzura σε λεμονί απόχρωση. Η τσάντα και τα γυαλιά ηλίου της ανήκουν στις συλλογές Bvlgari.  

Anne Hathaway

Για το ταξίδι της επιστροφή, η ηθοποιός εμφανίστηκε μ' ένα ακόμα κομψό travel look που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε άλλη περίσταση του summer style. Συνδύασε ψηλόμεσο wide-leg jeans από το Nili Lotan με λευκό πουκάμισο Anine Bing, καπιτονέ patchwork jacket Polo Ralph Lauren, tote Logo τσάντα Bvlgari, εμπριμέ μεταξωτό μαντήλι LilySilk και crochet bucket καπέλο, ενώ φορούσε ξανά τα Dr. Barbara Sturm x Aquazzura mules της και τα Bvlgari γυαλιά της . 

Anne Hathaway

Διαβάστε Επίσης