10 καλοκαιρινά looks που εμπιστεύονται οι celebrities για τις ημέρες με καύσωνα

Πώς θα αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με στιλ σύμφωνα με δέκα celebrities.

Θα συμφωνήσουμε πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν είναι ευχάριστα για κανέναν. Τόσο το πολύ κρύο όσο και η μεγάλη ζέστη δημιουργούν δυσφορία και μία μεγάλη στιλιστική πρόκληση: πώς θα δημιουργήσουμε ένα προσεγμένο σύνολο που θα μας βοηθήσει να αντεπεξέλθουμε στην εκάστοτε θερμοκρασία. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις, ο καύσωνας πρόκειται να χτυπήσει την πόρτα μας τις επόμενες ημέρες βάζοντάς μας στη διαδικασία να αναζητούμε νέους στιλιστικούς συνδυασμούς που θα μας χαρίσουν μία δροσερή αίσθηση στην πολλή ζέστη. Για ακόμα μία φορά, οι celebrities που μεταξύ άλλων, έχουν ξεχωρίσει με το προσωπικό στιλ τους μας προσφέρουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε. 

Από τη Gigi Hadid και τη Meghan Markle έως την Angelina Jolie και την Elle Fanning, αυτοί είναι οι στιλιστικοί συνδυασμοί που αγαπούν οι celebrities για τις ημέρες με καύσωνα. 

Best-off Looks

Katie Holmes

Katie Holmes

Ένα από τα στιλιστικά combos που επιλέγουν συχνά οι celebrities για τις ημέρες με καύσωνα είναι η denim φούστα με tank top ή κάποιο t-shirt. Απλό, άνετο και κατάλληλο για τις ημέρες που επιθυμείτε να φορέσετε κάτι πρακτικό. Η Katie Holmes μάλιστα ολοκλήρωσε το casual σύνολό της με τα αγαπημένα σανδάλια των fashion gurus, δηλαδή τις Birkenstock σαγιονάρες. 

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Πάντα, η καλύτερη και πιο stylish απάντηση για τις ημέρες με πολύ υψηλή θερμοκρασία θα είναι ένα φόρεμα στο πιο αέρινο ύφασμα, δηλαδή το λινό. Η Angelina Jolie επέλεξε να φορέσει ένα λινό φόρεμα σε maxi μήκος και το συνδύασε με nude γόβες. Ωστόσο, αυτά τα φορέματα ταιριάζουν τέλεια και με flat σανδάλια, ενώ μπορείτε να τα φορέσετε τόσο στην πόλη όσο και το νησί. 

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Η πιο σύγχρονη εκδοχή των shorts, δηλαδή τα biker shorts είναι επίσης μία από τις επιλογές που εμπιστεύονται οι celebrities. Συγκεκριμένα, η Gigi Hadid προτείνει να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα biker shorts σε λευκή απόχρωση και να το συνδυάσετε με ριγέ πουκαμίσες και slides. 

Blake Lively

Blake Lively

Το λευκό φόρεμα είναι το απόλυτο must have του καλοκαιριού. Αέρινο και κομψό, σε mini, midi ή maxi μήκος ανταποκρίνεται άψογα σε διάφορα dress codes. Η Blake Lively μάλιστα το συνδύασε με nude γόβες σε ένα άκρως καλοκαιρινό date night σύνολο, ενώ τα λευκά sun dresses ταιριάζουν τέλεια και με σανδάλια. 

Kaia Gerber

Kaia Gerber

Το denim shorts θα έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στην καλοκαιρινή μόδα. Πώς θα το φορέσετε; Η Kaia Gerber προτείνει να το συνδυάσετε με λινό πουκάμισο και sneakers. 

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που θέλουν τα co-ords να βρίσκονται στην κορυφή με τα trends, η Kendall Jenner επέλεξε να φορέσει ένα vintage Dolce & Gabbana jersey σύνολο στον γάμο της αδερφής της, Kourtney Kardashian που πραγματοποιήθηκε στο Πορτοφίνο. Τα co-ords είναι ιδανικά για το καλοκαίρι για διάφορους λόγους. Δεν χρειάζεται να σας απασχολήσει ιδιαίτερα το styling, μπορείτε να τα φορέσεις τόσο ξεχωριστά όσο και μαζί, ενώ εάν επιλέξετε ένα σετ από ύφασμα όπως το δροσερό jersey που επέλεξε η Kendall Jenner είναι ιδανικά για τις ημέρες με υψηλή θερμοκρασία. 

Elle Fanning

Elle Fanning

Τα maxi αέρινα φόρεματα σε loose γραμμή όπως αυτό της Elle Fanning είναι επίσης ιδανικά για τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Όσον αφορά στο styling, ακολουθήστε το fashion forward παράδειγμα της ηθοποιού και συνδυάστε τα φορέματά σας με thong sandals.

Naomie Harris

Naomie Harris

Η Naomie Harris προτείνει τον πιο διαχρονικό και safe συνδυασμό που μας θέλει να συνδυάζουμε τα φορέματα μας με flat δερμάτινα σανδάλια. Κομψό, άνετο και πρακτικό για κάθε στιγμή της ημέρας. 

Meghan Markle

Meghan Markle

Τα κρουαζέ φορέματα ανήκουν στην κατηγορία των ρούχων που αγκαλιάζουν το σώμα, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα με ένα πολύ κολακευτικό τρόπο. Η Meghan Markle προτείνει να συνδυάσετε τα wrap φορέματά σας με εσπαντρίγιες με πλατφόρμες. 

Zoe Kravitz

Zoe Kravitz

Για ένα 90s inspired street style σύνολο στην πόλη, η Zoe Kravitz συνδυάζει μία slip φούστα σε maxi μήκος με ένα μονόχρωμο tank top και flip flops. Άνετο και ιδανικό για τις ημέρες που η to do λίστα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και η θερμοκρασία στα ύψη.