10 party dresses που θα αναδείξουν την πιο glam πλευρά σας

Τα πιο εντυπωσιακά party dresses για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού

Μετά από δύο χρόνια που ορολογίες όπως εμβόλιο, ιός, καραντίνα, περιορισμοί, μέτρα και μάσκα προστασίας έγιναν μέρος της καθημερινότητας μας, οι τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 αναλαμβάνουν να αναδείξουν την πιο glam πλευρά μας. Μεγάλοι εκφραστές αυτής της εξωστρέφειας και τις fun διάθεσης είναι τα party dresses όπως τα παρουσίασαν οι οίκοι μόδας στις SS22 συλλογές τους. 

Φορέματα με παγιέτες από τους οίκους Bottega Veneta, Michael Kors, Gucci, Halpern, Philosophy di Lorenzo Serafini, κρόσσια από τους οίκους Dior, Philipp Plein και Rodarte, metallic υφάσματα από τους Christopher Kane και Balenciaga, στραφταλιζέ catsuits από τον Burberry και blazer dresses διακοσμημένα με στρας. Η λάμψη, η glam αισθητική  και οι δημιουργίες που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι. Αυτό αποδεικνύεται και από τα ημιδιαφανή φορέματα των οίκων Coperni, Eckhaus Latta, Gucci, Khaite, Versace και Dsquared2 τα φορέματα με cut outs αποδεικνύουν πως το γυμνό δέρμα έχει επανέρθει στην επικαιρότητα και έχει έναν βασικό στόχο. Να κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει ευχάριστα με το σώμα και το sexiness που νιώθει. 

Για τις βραδινές εξόδους, τα καλοκαιρινά parties, τα coctail nights με τις φίλες σας ή τις εξόδους στο νησί, ένα party φόρεμα με παγιέτες, θηλυκά cut-outs, κρόσσια ή mettalic αποχρώσεις είναι μερικές από τις επιλογές που θα έκανε μία ενημερωμένη fashion expert. Όσον αφορά στην επιλογή των παπουτσιών, η πρώτη σκέψη είναι πως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι ιδανικά. Κάτι που ισχύει, ωστόσο δεν είναι η μοναδική επιλογή. Ακολουθώντας τον πιο cool χαρακτήρα του καλοκαιριού, τα flat σανδάλια, δερμάτινα ή σε αποχρώσεις όπως το χρυσό είναι μία εξίσου κομψή επιλογή, ειδικά εάν θέλετε να κάνετε tone down μία εμφάνιση και να απολαύσετε στο έπακρο την έξοδό σας. 

Editor's Picks

Mini φόρεμα Michelle Mason

Floral party φόρεμα PatBO

Φόρεμα με πούλιες και κρόσσια Η&Μ

Maxi φόρεμα Stella McCartney

Φόρεμα με παγιέτες Rasario

Maxi φόρεμα με παγιέτες Alexis

Μίνι σατινέ φόρεμα Zara

Mini φόρεμα Retrofête

Party dress The Attico

One shoulder φόρεμα Norma Kamali