10 ζευγάρια λευκά sneakers που μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο

Τα λευκά sneakers δεν ήταν ποτέ τόσο επίκαιρα.

Από όλα τα παπούτσια που έχει μία σύγχρονη γυναίκα, εκείνο που αποτελεί την πιο safe και άνετη επιλογή για την καθημερινότητα είναι δίχως αμφιβολία τα sneakers. Μέσα στον χρόνο, τα sneakers κατάφεραν να μεταπηδήσουν από την αθλητική μόδα στο street style, πείθοντας για την πρακτικότητά τους κάθε γυναίκα. Πλέον, τα sneakers -και μάλιστα τα λευκά- είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, συνδυάζονται με τα πάντα και είναι άκρως απαραίτητα για την περίοδο του φθινοπώρου. Ανάμεσα στα dress codes που μπορεί να προσαρμοστεί το εν λόγω στιλ παπουτσιού είναι το ντύσιμο στο γραφείο.

Όσον αφορά στους συνδυασμούς που μπορείτε να δημιουργήσετε, οι περιορισμοί είναι ελάχιστοι, αφού τα λευκά sneakers ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσετε να φορέσετε. Με φορέματα και φούστες κάθε μήκους, με κοστούμια και τζιν παντελόνια ή με ολόσωμες φόρμες. Κάπως έτσι, το office style αποκτά έναν πιο cool χαρακτήρα και το καθημερινό ντύσιμο γίνεται μία πιο εύκολη διαδικασία.

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα διατηρήσετε τα λευκά sneakers σαν καινούρια

-1 Εάν παρατηρήσετε μικρές γρατζουνιές ή σημάδια στα λευκά sneakers, τα οποία δεν αφαιρούνται με κάποιο καθαριστικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λευκό βερνίκι νυχιών για να καλύψετε την εν λόγω περιοχή. Τοποθετήστε ομοιόμορφα μία μικρή ποσότητα στο σημείο και απλώστε το καλά, ώστε να εξαφανιστούν τα σημάδια.

Extra Tip: Εν γένει, ο καθαρισμός τους θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά που επιστρέφετε στο σπίτι, αφού εάν κάποιο σημάδι μείνει παραπάνω μπορεί να μην καθαρίζεται εκ των υστέρων. Χρησιμοποιήστε ένα νωπό πανί ή ένα σφουγγάρι με λίγο απορρυπαντικό πιάτων και στεγνώστε το σημείο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. 

-2 Εξίσου σημαντικό είναι να τα κρατήσετε μακριά από τον ήλιο, αφού οι ακτίνες του μπορεί να προκαλέσουν στα sneakers λεκέδες. Προτιμήστε να τα αποθηκεύσετε σε κάποιο κουτί, ώστε να παραμείνουν σαν καινούρια. 

-3 Όσο κι αν φαίνεται η εύκολη λύση, προσπάθησε να αποφύγετε το πλύσιμο των sneakers στο πλυντήριο, αφού υπάρχει η πιθανότητα να χαλάσουν τελείως. Προτιμήστε το τοπικό καθάρισμα και την αποθήκευση σε κουτί. 

Editor's Picks

Αθλητικά παπούτσια από κοκκώδες δέρμα Massimo Dutti

Sneakers Karl Lagerfeld

Δερμάτινα sneakers Chloe

Sneakers Dolce & Gabbana

Sneakers Gucci

Sneakers Stella McCartney

Sneakers Golden Goose

Sneakers Renato Garini Tsakiris Mallas

Sneakers DKNY Haralas

Sneakers Alexander McQueen Kalogirou