Φθινόπωρο 2022 | Πώς θα φορέσετε με κομψό τρόπο τις γαλότσες

Οι γαλότσες ανήκουν στη γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου και μπορούν να φορεθούν με στιλ.

Το φθινόπωρο είναι αυτό που φέρνει τις πρώτες βροχές της χειμερινής περιόδου και η βροχή δημιουργεί ένα "ειδικό καθεστώς" στο ντύσιμο, το οποίο επιβάλλει να φορέσουμε κομμάτια που θα μας προστατεύσουν απ' αυτή. Οι γαλότσες είναι η νούμερο ένα επιλογή σε μία τέτοια περίσταση, κι ευτυχώς η μόδα έχει φροντίσει να μεταμορφώσει τις χρηστικές αυτές μπότες από καουτσούκ σε παπούτσια με ισχυρή ταυτότητα στο στιλ. 

Διαβάστε Επίσης

Η αναβάθμιση των "Wellington boots" ή "Wellies", όπως είναι αλλιώς γνωστές, ξεκίνησε από τα catwalks της σεζόν Fall/Winter 2020- 21, και οίκοι όπως ο Prada και ο Bottega Veneta έκαναν τις γαλότσες και τα γαλοτσάκια συνώνυμα του εκλεπτυσμένου στιλ. Έτσι, εκτός από τις διαχρονικές επιλογές, στις οποίες ανήκουν πάντα οι γαλότσες της Hunter, έρχονται να προστεθούν σύγχρονες προτάσεις όπως οι Puddle Boots της Bottega Veneta, που κυκλοφορούν στα πιο απίθανα χρώματα, οι two-tones γαλότσες της GIABORGHINI με τις chunky σόλες, και οι rubber Country boots του Ganni, μεταξύ άλλων.  Φέτος, τις κλασσικές γαλότσες επαναφέρει στη μόδα η Chanel που τις συμπεριέλαβε στην FW'22 συλλογή της συνδυάζοντάς τες με χοντρά μάλλινα καλσόν και tweed σύνολα.   

Street style γαλότσες

Με έμπνευση, λοιπόν, από τις πασαρέλες αλλά και τις fashionistas που τα τελευταία χρόνια επιλέγουν σταθερά τις γαλότσες στο ντύσιμό τους, τα παρακάτω street style looks αποτυπώνουν κομψούς τρόπους για να τις φορέσετε στην καθημερινότητά σας, είτε βρέχει είτε όχι: 

Με ντένιμ σύνολα

Με ντένιμ σύνολα

Σε barbiecore looks

Σε barbiecore looks

Με cargo pants

Με cargo pants

Με πλισέ φούστες

Με πλισέ φούστες

Με πουλόβερ

Με πουλόβερ

Με ρομαντικά φόρεματα

Με ρομαντικά φόρεματα

Με καπιτονέ αμάνικα τζάκετ και σορτς

Με καπιτονέ αμάνικα τζάκετ και σορτς

Με μίντι φορέματα με cutouts

Με μίντι φορέματα με cutouts

Με puffer μπουφάν και μίνι φούστες

Με puffer μπουφάν και μίνι φούστες