Πώς θα φορέσετε τις μάξι φούστες το 2023

Τα μάξι μήκη έχουν την τιμητική τους στη μόδα του 2023. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνε με μακριές φούστες.

Τα μάξι μήκη είχαν την τιμητική τους στις τάσεις της σεζόν Φ/Χ 2022-23. Και δεν περιορίστηκαν μόνο σε φορέματα και φούστες, αλλά και στα παλτό. Μετά εξάλλου από την πλήρη επικράτηση του μίνι στη διάρκεια του 2022, ήρθε η στιγμή για επιστροφή σε λιγότερο αποκαλυπτικές, αλλά εξίσου θηλυκές, γραμμές όπως αυτή του μάξι. Εμείς θα εστιάσουμε, ωστόσο, στη τάση των "long skirts", από την οποία μάλιστα πρωταγωνίστρια αναδείχτηκε η μακριά ντένιμ φούστα - η οποία κυριάρχησε και στα runways της σεζόν για την Άνοιξη του 2023.  

Το trend έχουν φροντίζει, βεβαίως, να υιοθετήσουν στις εμφανίσεις τους οι fashionistas και τα street style looks που βασίζονται σε μακριές φούστες είχαν σημαντική παρουσία στις Εβδομάδες Μόδες. Εκτός όμως από την ντένιμ φούστα, οι μακριές πλισέ φούστες όπως και επίσης φούστες σε pencil γραμμή που φτάνουν ως τον αστράγαλο, συχνά σε πολυτελείς υφές όπως το σατέν, είχαν επίσης τη δική τους παρουσία στο προτεινόμενο από τις insiders της μόδας στιλ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στιλιστικά combos στα οποία κατέφυγαν για τις ενημερωμένες εμφανίσεις του.  

Με βάση, λοιπόν, αυτές τις προτάσεις που απευθύνονται στο ντύσιμο του 2023, οι ντένιμ μάξι φούστες συνδυάζονται με δερμάτινα τζάκετ και cowboy boots, με φαρδιά σακάκια και αθλητικά ή με μπότες με τακούνι. Οι πλισέ μάξι φούστες από την άλλη έρχονται φορεμένες με πουλόβερ ή πουκάμισα και γιλέκα, αλλά και σακάκια, ενώ τα παπούτσια είναι είτε πλατφόρμες είτε γόβες. Οι μακριές μάξι φούστες σε ίσια γραμμή εμφανίζονται στα street style looks σε ενδιαφέροντες συνδυασμούς με με cropped σακάκια ή τοπ, σε μία πιο σοφιστικέ εκδοχή του midriff, ενώ ένα ακόμα combo που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι τα σύνολα σε άσπρο μαύρο, όπου μάξι φούστες σε λευκό χρώμα φοριούνται με μαύρα σακάκια ή μάξι φούστες σε μαύρο χρώμα συνδυάζονται με λευκά πουκάμισα. 

Get the style 

Denim

Denim

Πλισέ

Πλισέ

Midriff

Midriff

L

Black & White

Black & White