PFW | To front row του Saint Laurent είναι πάντα το πιο stylish του Παρισιού

Οι καλεσμένες του οίκου Saint Laurent είναι συνήθως οι πιο καλοντυμένες των front rows.

Αυτή τη στιγμή στο Παρίσι βρίσκεται σε εξέλιξη η πιο μεγάλη - και φημισμένη- εβδομάδα μόδας. Μεγάλοι οίκοι, σπουδαίοι σχεδιαστές, νέα ταλέντα βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα και συμμετέχουν στο πρόγραμμα της fashion week για να παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2023 και να δημιουργήσουν τις τάσεις της επόμενης σεζόν. Σε παράλληλο χρόνο, στους δρόμους του Παρισιού και έξω από τα venues συγκεντρώνονται οι διάσημοι καλεσμένοι των luxury brands, fashion insiders και ο Τύπος για να καλύψουν τα shows, και το πλούσιο στιλ, βεβαίως, αφθονεί. Οι εμφανίσεις των σταρ καλεσμένων, μάλιστα, συχνά συναγωνίζονται αυτές της πασαρέλας και το front row από το show του οίκου Saint Laurent ήταν ακριβώς αυτό! 

Το show πραγματοποιήθηκε υπό τη θέα του Πύργου του Άιφελ, όπως κάνει πάντα ο οίκος, ενώ ανάμεσα στις καλεσμένες του front row και μία γυναίκα - σύμβολο του παριζιάνικου σικ, που έγινε και πηγή - έμπνευσης του Anthony Vaccarello γι' αυτή τη συλλογή: η Catherine Deneuve. Εκεί, όμως, ήταν και πολλές άλλες Παριζιάνες - μούσες του οίκου όπως η Charlotte Gainsbourg και η Carla Bruni, επιδεικνύοντας το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ τους.

Ο Saint Laurent, ωστόσο, είναι εξαιρετικά αγαπητός οίκος σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με την Zoë Kravitz να αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ambassadors του στην Αμερική, όπως εξάλλου είναι και η κορεάτισσα τραγουδίστρια Rosé για την Ασία. Η Dua Lipa, όπως και η Rosie Huntington-Whiteley, εκπροσώπησαν τις κομψές Βρετανίδες, ενώ φρέσκα πρόσωπα όπως η Emma Mackey (Sex Education) και η Natalia Dyer (Stranger Things), αλλά και η κόρη της Kate Moss, το μοντέλο Lila Moss, έφεραν νέο αέρα και στιλ στο show- το οποίο εξέπεμπε μυστήριο και γοητεία. Η πλειοψηφία των looks, εξάλλου, όλων αυτών είναι από την ultra-chic συλλογή του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023  και αυτό το front row αποδεικνύει ότι θα γίνει ανάρπαστη. 

Τα looks

Charlotte Gainsbourg

Zoë Kravitz

Dua Lipa

Rosie Huntington-Whiteley

Carla Bruni

Catherine Deneuve

Philippine Leroy-Beaulieu

Olivia Wilde

Lila Moss

Natalia Dyer

Salma Hayek

H Valentina Paloma Pinault με τον πατέρα της François-Henri Pinault.

Emma Mackey

Rosé

Camille Charrière

Milena Smit

Camille Rowe

Adwoa Aboah

Sophie Thatcher

Alexia Gredy