Τα πιο ωραία φθινοπωρινά looks με έμπνευση από το street style της Κοπεγχάγης

Πάρτε έμπνευση για τα φθινοπωρινά σας outfits από τις Σκανδιναβές fashionistas.

Στην Ελλάδα το φθινόπωρο έρχεται πάντα με κάποια καθυστέρηση, αφού οι θερμοκρασίες συχνά παραμένουν αρκετά υψηλές και τον Σεπτέμβριο ευνοώντας ακόμα το μπάνιο στη θάλασσα και τις αποδράσεις. Όμως, με το ολοκληρωτικό πέρας των διακοπών και την έλευση του Σεπτέμβρη, η διάθεση αλλάζει και η καθημερινή ρουτίνα ξεκινάει απ' εκεί που την είχαμε αφήσει πριν τη θερινή ανάπαυλα. Η επιθυμία για ανανέωση γίνεται έντονη και το στιλ είναι το πρώτο στο οποίο στρέφεται το ενδιαφέρον μας. Αυτή την εποχή, λοιπόν, έχουμε στραμμένο το βλέμμα μπροστά, στις εμφανίσεις του φθινοπώρου. Και οι fashionistas του Βορρά, που σχεδόν έχουν μπει σ' αυτή την εποχή, είναι οι πιο κατάλληλες για να μας δώσουν έμπνευση. 

Διαβάστε Επίσης

Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης πραγματοποιήθηκε σχεδόν στις αρχές του Αυγούστου (7 με 11) , όμως ο καιρός στη δανέζικη πρωτεύουσα είχε φθινοπωρινές διαθέσεις. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στις fashion insiders και τις καλεσμένες των shows να υιοθετήσουν looks που ταιριάζουν στο φθινόπωρο και μπορούν να λειτουργήσουν άριστα στο μεταβατικό στιλ. Οι κλασικές μπεζ καμπαρντίνες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο street style της Κοπεγχάγης, με τις Δανές, ωστόσο, να επιλέγουν να αναδείξουν τα beige looks με πινελιές χρωμάτων ή μοτίβων, όπως μια εμπριμέ τσάντα ή μία λεοπάρ φούστα φορεμένη από μέσα. 

Σε άλλες περιπτώσεις επικράτησαν τα monochromatic ή ton-sur-ton σύνολα με το καφέ και τις αποχρώσεις του, όπως και το χακί, να ξεχωρίζουν στις επιλογές τους. Τα relaxed ανδρόγυνα κοστούμια αποτελούν μια σταθερή επιλογή των Σκανδιναβών fashionistas, ενώ ανάμεσα στις πιο φρέσκες προτάσεις του δανέζικου street style ξεχωρίζουν τα looks με καρό φούστα και εκείνα όπου η φούστα φοριέται πάνω από το παντελόνι (μία τάση που ούτως ή άλλως θα μας απασχολήσει τη νέα χρονιά).  

Street style looks