Πώς θα είστε κομψές μ' ένα puffer μπουφάν

Ο χειμώνας είναι η εποχή που φοράμε κατ' επανάληψη puffer μπουφάν.

Η περίοδος που αφιερώσαμε στο μεταβατικό στιλ πλησιάζει στο τέλος της και η αλλαγή του καιρού κάνει άμεση την ανάγκη για ολοκληρωμένο χειμερινό ντύσιμο. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα θα γίνουν πιο ζεστά και βαριά και τα χειμερινά πανωφόρια θα πάρουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παλτό και μπουφάν έχουν τον πρώτο λόγο στις χειμερινές εμφανίσεις και οι στιλιστικές ιδέες για το πώς θα τα φορέσουμε με κομψούς τρόπους είναι κάτι που αναζητάμε αυτή την εποχή. Ένα είδος μπουφάν που μας απασχολεί ιδιαιτέρως είναι τα puffer

Πώς θα φορέσετε κομψά ένα puffer μπουφάν

Τα puffer μπουφάν ξεχωρίζουν συνήθως για τον όγκο τους, ο οποίος οφείλεται στην εσωτερική τους επένδυση, αυτή δηλαδή που αναλαμβάνει να μας προστατεύσει από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα καιρικά φαινόμενα. Τόσο ο όγκος όσο και ο sporty χαρακτήρας των puffer βάζουν ένα επιπλέον βαθμό δυσκολίας ως προς το styling, αν και η μόδα έχει φροντίσει να τα απελευθερώσει από ενδυματολογικούς περιορισμούς. Ένα puffer μπουφάν, ιδίως σε μακρύ μήκος, μπορεί πλέον χωρίς ενδοιασμούς να φορεθεί πάνω από κοστούμια, ενώ η cropped εκδοχής τους προτείνεται ακόμα και για βραδινά looks. 

Φέτος που οι τάσεις της μόδας δίνουν προβάδισμα σε σοφιστικέ αποχρώσεις που αποπνέουν πολυτέλεια, επιλέξτε να επενδύσετε σε puffer μπουφάν ή γιλέκα σε μπεζ, κρεμ και καφέ. Φορέστε τα πάνω από πλεκτά φορέματα και πουλόβερ ή συνδυάστε τα με δερμάτινες φούστες και παντελόνια. Μπορείτε, επίσης, να φορέσετε τα puffer μπουφάν με μίντι ή μάξι φούστες, με pinstripe παντελόνια και φυσικά, με τα τζιν ή τα cargo pants σας σε πιο casual εμφανίσεις.  

Αν σε μια εποχή που το minimal style είναι κυρίαρχο, εσείς επιμένετε να κάνετε statement με τις εμφανίσεις σας, τότε θα πρέπει να στραφείτε σε πιο bold επιλογές. Puffer σε έντονα χρώματα θα βάλουν το απαραίτητο για το bold στιλ σας pop of color ακόμα και στο πιο ουδέτερο σύνολο, ενώ στη χρονιά που το κόκκινο χρώμα ξεχωρίζει στις τάσεις μπορείτε να επενδύστε σε κόκκινα puffer που θα ολοκληρώσουν ιδανικά τα total red looks σας. 

Get the style