Ποιο τζιν σας ταιριάζει ανάλογα με το σωματότυπό σας

Απαντήστε μόνη σας στην ερώτηση διαβάζοντας τα παρακάτω tips.

Αν βρείτε το ιδανικό τζιν παντελόνι θα το φοράτε για μια ζωή και θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση σε αμέτρητες περιστάσεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό. 

Αν δεν έχετε πολλές καμπύλες

Αν ανήκετε στην κατηγορία των αδύνατων γυναικών, που δεν έχουν πολλές καμπύλες, θα πρέπει και το τζιν σας να είναι ιδιαίτερα skinny. Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξετε τις ήδη υπάρχουσες και το σώμα σας θα δείξει πολύ πιο θηλυκό. Επιλέξτε μάλιστα ένα που είναι φτιαγμένο από μαλακό denim για να μην πιέσει τους γλουτούς σας και τους εξαφανίσει.

Αν έχετε μεσογειακή περιφέρεια

Τα πιο χαμηλόμεσα παντελόνια -συμπεριλαμβανομένων και των jeans- ταιριάζουν περισσότερο στο σώμα σας. Πολύ κολακευτικό επίσης είναι και αυτό σε γραμμή καμπάνα.

Αν έχετε μεγάλο στήθος

Το παντελόνι σε γραμμή καμπάνα είναι κατάλληλο και για εσάς που έχετε μεγάλο στήθος. Το "βάρος" της σιλουέτας σας θα μοιραστεί και έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κολακευτικό.

Αν έχετε σωματότυπο μήλο και επιπλέον πόντους στην κοιλιά

Αν πάλι έχετε έξτρα πόντους στην κοιλιά, ο καλύτερος τρόπος για να τους καμουφλάρετε είναι επιλέγοντας ένα ψηλόμεσο τζιν. Τα mom jeans λοιπόν είναι μια πολύ καλή λύση και τώρα έχουν γίνει κλασικά οπότε δε θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Αν θέλετε να φαίνεστε πιο ψηλή

Να πούμε τέλος πως αν θέλετε να προσθέσετε ύψος στη σιλουέτα σας τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε γραμμή cigarette. Δε χρειάζεται να είναι τόσο στενό και ιδιαίτερα αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα παπούτσια το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο κολακευτικό.

Πηγή: Missbloom.gr