Lockdown 3.0 | 10 άνετα φορέματα που θα ενέκρινε κι η Victoria Beckham

Το στιλ της καραντίνας επιβάλλει άνεση και κομψότητα.

Τι μάς δίδαξε η πανδημία αναφορικά με το στιλ; Όχι μόνο ότι η άνεση μπορεί να γίνει όχημα για high fashion προτάσεις και τα πιο ταπεινά κομμάτια να γίνουν "εργαλεία" των ενημερωμένων outfits, αλλά ότι το στιλ αποτελεί και θέμα διάθεσης

Για κάποιους η επιλογή της φόρμας και των sneakers, ή των pygamas και των slippers, αποδείχτηκε μοιραίος μονόδρομος στη διάρκεια του lockdown, για κάποιους άλλους έγινε αφορμή- η καραντίνα- να επιμείνουν στο κομψό ύφος στο ντύσιμό τους και να ανεβάσουν τη διάθεσή τους , έστω και μέσα στους 4 τοίχους του σπιτιού. Η Victoria Beckham ήταν μία απ' αυτές τις κομψές γυναίκες που φρόντισαν να ανεβάσουν βαθμίδα το comfy style και η ίδια κατάφερε με τις προτάσεις της για WFH outfits να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τις γυναίκες που τους ταιριάζει η μίνιμαλ και κομψή αισθητική της.

Η σχεδιάστρια μπορεί να έδωσε βάρος σε looks με πουλόβερ και jeans, να φόρεσε ακόμα και φούτερ μπλούζες και sweatpants, να δοκίμασε πλεκτά co-ord σύνολα, ωστόσο δεν ξέχασε στις προτάσεις της να προτείνει άνετα κι όμορφα φορέματα. H ίδια, εξάλλου, είχε συμπεριλάβει στα σχέδια της για την collection Fw20-21 ένα κομψό smock dress, το οποίο φόρεσε και η ίδια

Τα φορέματα του lockdown 

Τα smock dresses αποδείχτηκαν εξαιρετικά δημοφιλείς επιλογές στη διάρκεια της καραντίνας, καθώς η loose γραμμή τους τα κάνει ιδανικά για να φορεθούν στο σπίτι. Την ίδια δημοφιλία γνώρισαν και τα nap dresses, που προσφέρουν ανάλογη άνεση αλλά κι έναν ρομαντισμό, ενώ καθώς πλησιάζαμε στον χειμώνα τα knit dress έγιναν η σούπερ στιλάτη κι cozy επιλογή. 

Πέρα, όμως, από τα φορέματα που διακρίθηκαν στην πανδημία, υπάρχουν κι όλα εκείνα τα κομψά φορέματα που θα τους ανήκει πάντα μια θέση στη γκαρνταρόμπα σας. Άνετες αλλά ντελικάτες σιλουέτες, σε ίσια γραμμή ή πιο loose, σε ουδέτερα χρώματα που προσφέρουν πάντα κομψότητα, ή με prints και χρώμα για ένταση, με λαιμόκοψη, γιακά, κουμπιά από πάνω ως κάτω ή με ζώνη στη μέση, από μετάξι, μαλλί, βαμβάκι ή βισκόζη, οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε σε φορέματα είναι μεγάλη και πολλές απ' αυτές θα τις ενέκρινε η πάντα φινετσάτη Victoria Beckham. 

Key- pieces 

Μακρυμάνικο smocked μίντι φόρεμα, Victoria Beckham

Stretch-cotton φόρεμα με ρίγες, Loewe

 «Nella» crêpe μίντι φόρεμα με prints, Diane von Furstenberg.

Μίντι μεταξωτο φόρεμα «Lowell» σε navy, Gabriela Hearst

Organic πελκτό μίντι φόρεμα, Calle Del Mar

Μίντι φόρεμα με γιακά και πλισέ φούστα, Ganni

Μακρυμάνικο neck tie «Daphne» φόρεμα, Ulla Johnson.

Lyocell-blend φόρεμα με balloon μανίκια, H&M.

Μεταξωτό μπλε shirt-dress «Izzy», Rixo

Μίντι φόρεμα «Isidore» από οργανικό βαμβάκι, Dôen.