8 ζευγάρια παπούτσια για να φορέσετε με sweatpants

Οι φόρμες δεν συνδυάζονται μόνο με sneakers.

Η μόδα της πανδημίας ανέδειξε σε πρωταγωνιστές του στιλ όλα τα ενδύματα που εξυπηρετούν την άνεση. Ανάμεσά τους, βεβαίως, ανήκουν και οι φόρμες. Είτε ως sweatpants και joggers είτε ως leggings, τα παντελόνια της φόρμας αντικατέστησαν με χωρίς αντίλογο τα tailored παντελόνια και τα jeans, και σε συνδυασμό με sweatshirts και hoodies έγιναν η "στολή" της καραντίνας

Το στιλ, ωστόσο, δεν συμβιβάζεται με τα αυτονόητα και η μόδα ανακάλυψε τρόπους για να ανοίξει στις φόρμες τον δρόμο για πιο polished outifts. Από shearling αμάνικα πανωφόρια, γούνες και puffer μπουφάν μέχρι φαρδιά blazer και καμπαρντίνες, οι πιο αδιανόητοι συνδυασμοί μοιάζουν πλέον απίθανα κομψοί, ενώ οι designer bags και τα chunky κοσμήματα ήρθαν να συνεισφέρουν σ' ένα athleisure style προσαρμοσμένο τις ανάγκες και τις επιθυμίες της εποχής του lockdown. 

Στην ενότητα που αφορά τα παπούτσια, οι κανόνες του στιλ γράφτηκαν ξανά: εκτός από τα sneakers, είτε στην old school εκδοχή τους είτε ως κλασικά λευκά, τα παντελόνια της φόρμας φορέθηκαν φέτος με chunky και lug sole boots, slippers αλλά και combat boots. Από τη λίστα των συνδυασμών που επιτρέπονται μ' ένα παντελόνι φόρμας δεν απουσιάζουν τα strappy sandals, οι γόβες και τα mid calf boots.

Τα παρακάτω looks προσφέρουν έμπνευση και σας συστήνουν 8 ζευγάρια παπούτσια που μπορείτε άνετα να φορέσετε με sweatpants και joggers.

The Outfits & The Shoes

Με chunky boots

Με chunky boots

BV Lug δερμάτινα ankle boots, Bottega Veneta.

Με λευκά sneakers

Με λευκά sneakers

Oversized λευκά sneakers, Alexander McQueen.

Με κλασικές γόβες

Με κλασικές γόβες

«Romy 60» δερμάτινες γόβες, Jimmy Choo.

Με old school sneakers

Με old school sneakers

Sneakers «Continental 80 Shoes», adidas.

Με μπότες

Με μπότες

Slouchy μυτερές μπότες, Paris Texas.

Με slippers

Με slippers

«Alba» shearling δερμάτινα slippers, Neous

Με combat boots

Με combat boots

«Bryce» δερμάτινες combat boots, Malone Souliers.

Με πέδιλα

Με πέδιλα

Πέδιλα Prada, Καλογήρου.