Οι τσάντες που είναι ιδανικές για το γραφείο

Οι τσάντες, πέρα από το γεγονός πως είναι χρηστικές, παίζουν μεγάλο ρόλο στην εκάστοτε εμφάνιση μας

Φεύγοντας από το σπίτι, ακόμα και για τις πιο απλούς και "σύντομους" λόγους, δεν ξεχνάμε ποτέ να πάρουμε το κινητό, το πορτοφόλι και τα κλειδιά μας, τα οποία φυσικά τοποθετούμε στην τσάντα μας. Η τελευταία αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο χρηστικά αξεσουάρ στη γκαρνταρόμπα μας. Για αυτό, άλλωστε, έχουμε και τόσες πολλές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τσάντα, πέρα από το γεγονός πως είναι χρήσιμη, παίζει και μεγάλο ρόλο στην εκάστοτε εμφάνιση μας. Αυτή -μαζί με το πανωφόρι των κρύων μηνών κι άλλα αξεσουάρ- μας ''συστήνουν'' στον κόσμο παρουσιάζοντας μας πριν πούμε λέξη. Ανάλογα, λοιπόν,  με το τύπο της, το σχέδιο και το χρώμα μπορεί να απογειώσει ακόμα και το athleisure look -όπως αυτά που φοράγαμε όλο το προηγούμενο διάστημα κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας. Αποτελεί, έτσι, ένα κομμάτι κλειδί και οι σχεδιαστές φροντίζουν πάντα με κάθε τους συλλογή να της δίνουν περισσότερο "χαρακτήρα".

Στη συλλογή μας σίγουρα θα έχουμε μία tote για το γραφείο, έναν φάκελο για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις, μία τσάντα ώμου για τις casual, ενώ σίγουρα υπάρχουν και αρκετές "trendy". Παρ' όλα αυτά, εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για εκείνες που μας συνοδεύουν στις επαγγελματικές εμφανίσεις μας.

Για το office style, λοιπόν, χρειαζόμαστε ευρύχωρες τσάντες, ώστε να μπορούμε να τοποθετούμε τα απαραίτητα της ημέρας. Επίσης, πρέπει να είναι ανθεκτικές, άρα φτιαγμένες από υλικά που να μην φθείρονται εύκολα, καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι αρκετά έντονοι. Τέλος, οι τσάντες, που προορίζονται για την επαγγελματική μας ζωή πρέπει να είναι και άνετες. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα συναντάμε κυρίως στις τσάντες ώμου και τις tote.

Απογειώστε τα looks  του γραφείου με αυτές τις τσάντες

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 + 1 ιδανικές τσάντες, που θα ανανεώσουν το στυλ του γραφείου, φέρνοντας την απαραίτητη πινελιά πολυτέλειας που χρειάζεστε.

Δερμάτινη τσάντα ώμου, Callista Crafts

Givenchy ''Antigona'' σε μαύρη απόχρωση κατασκευασμένη από δέρμα, Net-a-Porter 

Fendi ''Sunshine'' τσάντα χειρός σε ουδέτερες αποχρώσεις, Net-a-Porter

Salvatore Ferragamo ''Trifolio'' κατασκευασμένη από δέρμα, Kalogirou.com

Birkin 30 δερμάτινη τσάντα με λουριά και χερούλι σε ταμπά απόχρωση , Hermès Athens Boutique.

Longchamp ''Document Holder MAILBOX'' δερμάτινη τσάντα, Digalakis.com