Οι 10 designer τσάντες με τις περισσότερες αναρτήσεις στο Instagram

Τσάντες από luxuxy fashion houses που λατρεύουν εκατομμύρια γυναίκες.

Πριν  μερικά χρόνια, στο marketing πλάνο των luxury οίκων μόδας για την προώθηση των νέων συλλογών συμπεριλαμβανόντουσαν καταχωρήσεις σε περιοδικά και διαφημιστικές καμπάνιες. Πλέον, οι επιλογές είναι απεριόριστες ακριβώς όπως και η δύναμη των social media. Ένα scroll down στο Instagram και μερικά clicks σε λογαριασμούς που ανήκουν στις πιο διάσημες fashion insiders είναι αρκετά για να παρατηρήσουμε ποιες είναι οι επικρατέστερες τάσεις της μόδας, αλλά και ποια είναι τα hot αξεσουάρ κάθε σεζόν.

Κάθε εποχή, όμως, όσα trends κι αν εμφανιστούν, οι τσάντες είναι εκείνες που κλέβουν την καρδιά κάθε fashion lover, ενώ τα ιδιαίτερα σχέδια ή τα παλαιότερα μοντέλα που επανακυκλοφορούν είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται μία fashionista για να δημιουργήσει ένα post στο Instagram που θα συγκεντρώσει χιλιάδες –και συχνά εκατομμύρια- likes και σχόλια. Κάπως έτσι, αναζητώντας το όνομα κάποιων iconic bags στην εν λόγω πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μπορούμε να δούμε πόσα posts έχουν γίνει, χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο hashtag.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη κορυφή τις λίστας με τις designer τσάντες που έχουν τις περισσότερες αναρτήσεις στο Instagram βρίσκονται δύο τσάντες του οίκου Hermès, που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της. Οι τσάντες Birkin και Kelly. Στη συνέχεια ακολουθούν και ολοκληρώσουν το top 10, σχέδια από κορυφαίους οίκους μόδας όπως οι Chanel, Dior, Gucci και Givenchy. Οι περισσότερες από αυτές τις τσάντες έχουν διάρκεια ζωής αρκετές δεκαετίες και συνήθως κρύβουν και πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες όπως η Hermès Kelly τσάντα, η οποία πήρε το όνομα της από την Grace Kelly. Η πριγκίπισσα του Μονακό λάτρευε αυτή την τσάντα και ήταν το αξεσουάρ για να κρύψει την εγκυμοσύνη της από τους φωτογράφους.

Ακόμα κι αν δεν έχουν κερδίσει–ακόμα- μία θέση στην εν λόγω λίστα, υπάρχουν μερικά ακόμα σχέδια που έχουν γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα κομμάτια-πόθος για χιλιάδες γυναίκες. Για παράδειγμα, οι μικροσκοπικές τσάντες του Jacquemus και οι Cassette τσάντες του οίκου Bottega Veneta, οι οποίες από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν κέρδισαν την προσοχή των fashion lovers.

Οι τσάντες που έχουν ξεχωρίσει γυναίκες από όλο τον κόσμο:

1.

Η Hermès Birkin τσάντα με 5,099,058 δημοσιεύσεις.

2.

Η Hermès Kelly τσάντα με 4,868,650 δημοσιεύσεις.

3.

Η Lady Dior με 2,091,718 δημοσιεύσεις.

4.

Η Gucci GG Marmont τσάντα με 976,651 αναρτήσεις.

5.

Η Chanel Boy τσάντα με 849,059 posts.

6.

Η Céline Trapeze με 659,694 posts.

7.

Η Gucci Dionysus τσάντα με 646,880 posts.

8.

Η Dior Saddle Bag με 558,122 posts.

9.

Η Chanel Flap Bag με 532,139 posts.

10.

Η Givenchy Antigona τσάντα με 529,079 posts.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ