Πώς θα επιλέξετε το σωστό νούμερο σε εσώρουχα ψωνίζοντας online

Όλα τα tricks που χρειάζεται να γνωρίζει μία fashion expert.

Τους τελευταίους μήνες, ένα από τα αγαπημένα hobby όλων των γυναικών, με το οποίο λατρεύουν να απασχολούν τον ελεύθερο χρόνο τους είναι το online shopping. Ακριβώς ό,τι λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας, νέες συλλογές, κομμάτια που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τους δίνατε την αξία που τους αρμόζει βρίσκονται μερικά clicks μακριά σας.

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως όσο απολαυστικό κι αν είναι το online shopping άλλη τόση προσοχή χρειάζεται εκ μέρους σας. Ειδικά, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως η αγορά εσωρούχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα σωστά εσώρουχα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες εάν θέλετε να δημιουργήσετε μία κομψή εμφάνιση. Η επιλογή του σωστού εσωρούχου είναι απαραίτητη καθώς διαφορετικά τα ρούχα δεν στρώνουν με τον καλύτερο τρόπο και εσείς δεν προσφέρετε στο σώμα σας την απαραίτητη στήριξη που χρειάζεται. Μεγαλύτερη έμφαση θα πρέπει να δώσετε μάλιστα στην επιλογή των σουτιέν, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ακόμα πιο δύσκολο όταν κάνετε τις αγορές σας online.

Ωστόσο, όπως πάντα έτσι και τώρα ο κόσμος της μόδας σας προσφέρει τον τρόπο για να κάνετε τις σωστές αγορές, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Μετρήσεις

Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα που χρειάζεται να κάνετε. Χρησιμοποιείστε μία μεζούρα για να μετρήσετε τα εκατοστά της πλάτης, του κορμού και του στήθους σας. Με αυτά τα νούμερα θα μπορέσετε αργότερα να βρείτε το ακριβές μέγεθος του σουτιέν που σας ταιριάζει.

Επιλέξτε κάποιο συγκεκριμένο brand

Κάθε εταιρεία εσωρούχων προσφέρει έναν πίνακα με τα μεγέθη των προϊόντων της. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να συνδυάσετε τις δικές σας μετρήσεις με αυτές του πίνακα που παρέχει το brand και να καταλήξετε στο νούμερο που θα σας ταιριάζει περισσότερο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε τις αγορές σας από άλλα brands. Απλώς κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε κάτι, θα πρέπει να παρατηρείτε τις εν λόγω μετρήσεις.  

Extra Tip 1

Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές, αφού τα brands έχουν διαφορετικά μεγέθη και εφαρμογές, γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να ελέγχετε τον εν λόγω πίνακα πάντα πριν κάνετε κάποια αγορά online.

Extra Tip 2

 Ακόμα κι αν έχετε καταλήξει στο brand εσωρούχων χρειάζεται και πάλι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές, αφού κάποια σχέδια διαφέρουν από κάποια άλλα λόγω υφασμάτων ή εφαρμογής. Πολλά e-shops αναγράφουν δίπλα στο εκάστοτε προϊόν μερικές παραπάνω πληροφορίες, οι οποίες σίγουρα θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, πάντα να διαβάζετε τα tips των e-shops, καθώς μπορεί να σας γλιτώσουν από ενοχλητικές επιστροφές και λάθος αγορές.

Εξυπηρέτηση πελατών

Κάποια e-shops παρέχουν εξυπηρέτηση πελατών με ειδικούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέγετε το σωστό νούμερο. Ενημερώστε τους για τις μετρήσεις σας και εκείνοι θα σας κατευθύνουν για το πώς θα επιλέξετε σωστά τα εσώρουχα που επιθυμείτε.

Δώστε προσοχή

Αυτό είναι κάτι στο οποίο πολλές γυναίκες δεν αποδίδουν την απαραίτητη προσοχή. Παρατηρήστε το σώμα σας και τον τρόπο που στέκονται τα εσώρουχα που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας. Για παράδειγμα, πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος και δεν επιλέγουν σουτιέν με την στήριξη που χρειάζονται πραγματικά. Αυτό προκαλεί πόνους σε πλάτη και μέση, ενώ η λάθος εφαρμογή κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται κάπως αλλόκοτη. Επίσης, εάν έχετε συνηθίσει να φοράτε για χρόνια ένα συγκεκριμένο σουτιέν, ίσως ήρθε η στιγμή να το ξανασκεφτείτε. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν πολλές αυξομειώσεις στο βάρος σας, το σώμα μας αλλάζει και έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Ένα νούμερο μικρότερο ή μεγαλύτερο, ένα διαφορετικό στιλ ή ύφασμα. Όλα αυτά παίζουν καθοριστικό ρόλο και χρειάζεται να κάνετε επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σώματος σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ