Τα πιο κομψά καλοκαιρινά looks για γυναίκες άνω των 50

Πώς να ντυθείτε με στιλ.

Τη μόδα δεν την αφορούν οι ηλικίες, δεν κατηγοριοποιεί τα trends με βάση αυτή και δεν απαγορεύει σε κανέναν να δοκιμάσει τα κομμάτια που παράγει και τα looks που προτείνει. Το στιλ, από την άλλη, είναι μια υπόθεση προσωπική και καθώς εξελισσόμαστε ωριμάζει, αλλάζει και έρχεται να "κουμπώσει" μ' αυτό που κάθε φορά μας εκφράζει καλύτερα. 

Διαβάστε Επίσης

Δεν είναι, επομένως, καθόλου παράλογο που σε διαφορετικές ηλικίες και δεκαετίες της ζωής μιας γυναίκας είναι διαφορετικά τα looks που μπορεί να τη συγκινούν και να επιθυμεί. Για τις γυναίκες των 50 και πάνω, συχνά οι κλασικές και διαχρονικές σιλουέτες μοιάζουν πιο γοητευτικές και ταιριάζουν με την ωριμότητα και τη σοφία που έχουν αποκομίσει από τις εμπειρίες τους. Ξέρουν τι θέλουν και αυτή η σιγουριά αντανακλάται συχνά στις εμφανίσεις τους. Κλασικές, βεβαίως, σιλουέτες δεν σημαίνει σχέδια που αποπνέουν συντηρητισμό, αλλά κομμάτια, σχέδια και αποχρώσεις που αποτελούν κομμάτια - κλειδιά μιας διαχρονικής γκαρνταρόμπας όπως τα μίντι φορέματα, τα λευκά φορέματα και τα shirtdresses. 

Ασφαλώς, το styling παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη ενός outfit και ακόμα κι αν επιλέξετε να επενδύσετε σε ουδέτερες αποχρώσεις ή σε μία απλή γραμμή, τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε και τα παπούτσια που θα συνδυάσετε θα κάνουν τη διαφορά. Και θα βάλουν την εξτρά πινελιά και την προσωπική σας σφραγίδα στο σύνολο. 

Οι παρακάτω γνωστές fashionistas άνω των 50 σας χαρίζουν έμπνευση για κομψά καλοκαιρινά looks με κομμάτια - κλειδιά της γυναικείας γκαρνταρόμπας γι' αυτή την εποχή: 

1. Βερμούδες 

2. Μίντι φορέματα 

3. Κάπρι παντελόνια

4. Shirtdresses

5. Καφτάνια 

6. Λευκά φορέματα