Οι 7 αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στα fashion trends του φθινοπώρου

Οι τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο σας προτείνουν να φορέσετε περισσότερο χρώμα.

Υπάρχει μία περίοδος του χρόνου που μπορεί να ενθουσιάσει κάθε γυναίκα που αγαπά τον κόσμο της μόδας. Ο λόγος για την εποχή που αλλάζει η σεζόν, επανέρχονται στην επικαιρότητα οι τάσεις της μόδας που παρουσίασαν σχεδιαστές και οίκοι μόδας με κάθε γυναίκα να επιλέξει εκείνα τα trends που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ και την αισθητική της. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχουν και οι χρωματικές τάσεις που προτείνουν οι δημιουργοί. 

Όσον αφορά στη μόδα για το φθινόπωρο του 2021, η πρόταση των σχεδιαστών είναι να αφήσουμε στη ντουλάπα τα σκουρόχρωμα ρούχα και να προσθέσουμε στα σύνολα μας περισσότερα χαρούμενα χρώματα όπως το έντονο μπλε, το φούξια και το κόκκινο που έχουν θετική επίδραση στην ψυχολογία μας. 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα 7 κορυφαία color trends που θα μας απασχολήσουν αυτό το φθινόπωρο, 

#1 Έντονο μπλε

Μία από τις αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν στις φθινοπωρινές τάσεις της μόδας είναι το έντονο μπλε ή indigo. Το εν λόγω φόρεμα  κυριάρχησε στις συλλογές οίκων μόδας όπως οι Balenciaga, Tod's, Salvatore Ferragamo και Schiaparelli σε ρούχα όπως φορέματα, puffer jackets αλλά και παντελόνια. Εκτός από μία έντονη και πολύ ιδιαίτερη απόχρωση, αυτός ο τόνος του μπλε συνδυάζεται εύκολα τόσο με basics όπως το λευκό και το μαύρο όσο και με άλλα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μοβ για statement, φθινοπωρινές εμφανίσεις. 

Οι 7 αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στα fashion trends του φθινοπώρου
Balenciaga

#2 Army Green 

Το army green ή το γνωστό σε όλους μας λαδί είναι ένα από τα χρώματα που κυριαρχούν στον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια. Για το φθινόπωρο του 2021, fashion houses όπως οι Versace, Balmain και Sportmax προτείνουν να επενδύσουμε σε δερμάτινα jackets, mini φορέματα και blazers.

Sportmax FW21
Sportmax

#3 Γήινες αποχρώσεις

Όσον αφορά στη μόδα του φθινοπώρου, οι ζεστές αποχρώσεις του καφέ έχουν πλέον την αίσθηση του κλασικού, αφού κυριαρχούν στις περισσότερες συλλογές των οίκων μόδας. Για το φθινόπωρο του 2021, οίκοι όπως οι  Ulla Johnson, Zimmermann, Victor Glemaud και Acne Studios σας προτείνουν να προσθέσετε αυτά τα χρώματα με πανωφόρια, faux γούνες και sweater dresses που θα σας κρατήσουν ζεστές. 

Ulla Johnson
Ulla Johnson

#4 Έντονο κόκκινο

Μία απόχρωση που θα κάνει τα φθινοπωρινά σας σύνολα να μην περάσουν απαρατήρητα είναι το έντονο κόκκινο. Εάν αγαπάτε το maximal στιλ και σας αρέσουν οι bold αποχρώσεις, τότε θα το λατρέψετε. Εμείς το ξεχωρίσαμε από τη συλλογή του Jason Wu για το φθινόπωρο του 2021. 

Jason Wu
Jason Wu

#5 Φούξια

Μία επιπλέον απόδειξη πως η μόδα του φθινοπώρου αγαπά το έντονο χρώμα είναι το φούξια που πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Chanel, Gucci και Stella McCartney. Πλεκτά πουλόβερ, ψηλόμεσες παντελόνες, mini φορέματα σε αυτή την έντονη απόχρωση πρόκειται να σας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση το φθινόπωρο του 2021. Εάν αναρωτιέστε με ποια άλλα χρώματα ταιριάζει το φούξια, η απάντηση κρύβεται στο γκρι, το κάμελ και το ιβουάρ.

Chanel FW21
Chanel 

#6 Λιλά

Το λιλά συνεχίζει την κυριαρχία του στις τάσεις της μόδας, αφού εκτός από το καλοκαίρι του 2021 πρόκειται να μας απασχολήσει και το φθινόπωρο, όπως είδαμε στις συλλογές των Louis Vuitton, Jil Sander, Salvatore Ferragamo και Givenchy. Αυτή η τόσο ξεχωριστή pastel απόχρωση του μοβ αποτυπώνεται σε midi, εφαρμοστά φορέματα, πανωφόρια, μπότες και μονοχρωματικά looks που επαναπροσδιορίζουν το φθινοπωρινό ντύσιμο, κάνοντας το πιο σύγχρονο. 

Louis Vuitton  FW21
Louis Vuitton 

#7 Ασημί 

Εάν "Ο Υπέροχος Gatsby" είναι ένα από τα αγαπημένα σας λογοτεχνικά έργα και ταινίες, τότε αυτό το color trend του φθινοπώρου θα σας δικαιώσει. Οι οίκοι μόδας Michael Kors, Balmain, Louis Vuitton και ROKH μας προτείνουν να προσθέσουμε περισσότερη λάμψη στα φθινοπωρινά μας σύνολα, επιλέγοντας ρούχα σε ασημί απόχρωση. Η πρόταση μάλιστα είναι να τα φορέσουμε ακόμα και στην καθημερινότητα μας, συνδυάζοντας μία ασημί φούστα με oversized πουλόβερ ή ένα ασημί blazer με ένα total black σύνολο. 

Michael Kors FW21
Michael Kors
 

Διαβάστε Επίσης