Ποια τσαντάκια μπορείτε να κρατήσετε ως καλεσμένες σε γάμο

Οι κατάλληλες επιλογές για μία επίσημη περίσταση όπως ο γάμος.

Συνήθως όταν λαμβάνουμε πρόσκληση για έναν γάμο αναρωτιόμαστε "τι θα φορέσουμε", σπάνια "τι θα κρατήσουμε". Γνωρίζουμε, ωστόσο, καλά ότι η παρουσία των αξεσουάρ σε μία εμφάνιση, ιδίως αυτή που προορίζεται για να λάμψει σε μία επίσημη περίσταση, είναι πρώτη προτεραιότητα. Εκτός, ασφαλώς, από τα παπούτσια, τα κοσμήματα και λοιπά αξεσουάρ, κεντρικό ρόλο παίζουν και τα τσαντάκια που θα κρατήσουμε. Ορισμένες, μάλιστα, φορές αυτά είναι τόσο εντυπωσιακά και λαμπερά που κλέβουν την παράσταση ακόμα και από τα κοσμήματα. 

Ποια τσαντάκια να κρατήσετε; 

Προφανώς, έχει σημασία το ύφος του γάμου στον οποίο έχετε προσκληθεί, που θα καθορίσει και το ύφος στο ντύσιμό σας. Μία γαμήλια τελετή που ακολουθείται από επίσημη δεξίωση συνεπάγεται συνήθως black-tie dress code κι άρα styling που απαιτεί formal κομψότητα και γενναιόδωρο glam. Ένας γάμος, ωστόσο, που γίνεται σε πιο χαλαρή ατμόσφαιρα (συχνά σε πρωινή ώρα), επιτρέπει ένα πιο ανάλαφρο ντύσιμο και κάνει και τα αξεσουάρ σας πιο απλά. 

Τσαντάκια όπως ένα κλασικός μαύρο φάκελος με αλυσίδα (για παράδειγμα, η "Kate" του YSL) ή ένα clutch σε μία ουδέτερη απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες, όπως αυτό που ανακαλύψαμε στο αγαπημένο brand της Meghan Markle, Valextra, θα είναι πάντα μια κομψή σοφιστικέ και safe επιλογή για τις βραδινές σας εμφανίσεις, ιδίως αυτές που πρέπει να εξυπηρετήσουν την παρουσία σας σε μία γαμήλια δεξίωση. 

Μία καπιτονέ τσάντα ώμου ή μία τσάντα σε έντονο χρώμα, όπως το μπορντό ή το φούξια, μπορούν να κάνουν εξαιρετική δουλειά σ' ένα λιγότερο formal σύνολο για γάμο, ενώ φυσικά από τις επιλογές σας δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τα τσαντάκια που είναι διακοσμημένα με κρυστάλλους (όπως η iconic πλέον "Evangelie" της Marina Raphael) ή σε χρυσό (όπως η εξαιρετικά μοντέρνα Roman Stud Valentino Garavani) που θα μπορούσαν, ανάλογα με την ένταση που έχετε επιλέξει να δώσετε στο look σας, να αναλάβουν τον ρόλο του statement κομματιού. 

Editor's choice 

Belt chain τσάντα, Louis Vuitton.

Roman Stud χρυσή καπιτονέ τσάντα, Valentino Garavani.

DG Girls mini shoulder bag, Dolce&Gabbana.

"Iside" clutch, Valextra.

"Kate" κροκό δερμάτινη τσάντα, Saint Laurent.

"Gilda" super mini σατινέ tote, Amina Muaddi.

"Falabella" mini τσάντα με κρυστάλλους, Stella McCartney.

"Daisy" clutch Jimmy Choo, kalogirou.com

Evangelie crystal τσάντα, Marina Raphael.

"Fringe" τσάντα με κρυστάλλους, KARA.

Τσάντα χειρός με κούμπωμα πορτοφωλιού, Uterqüe.

Τσάντα καπιτονέ με αλυσίδα, Zara.