Party Bags | Οι τσάντες με τις οποίες θα εντυπωσιάσετε σε μία γιορτινή έξοδο

Το party dressing επιβάλλει να κρατήσετε και την ανάλογη τσάντα αν θέλετε να είστε συνεπείς με το glam style.

Η αφοσίωση και φροντίδα που δείχνετε για το ντύσιμο που θα κάνετε τις γιορτές, δεν μπορεί να σταματάει στην επιλογή των ρούχων. Εξάλλου, κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται για τη μόδα, γνωρίζει καλά ότι χωρίς τα αξεσουάρ μία εμφάνιση δεν μπορεί ποτέ να είναι ολοκληρωμένη. Το Α και Ω, ασφαλώς, αποτελεί η γυναικεία τσάντα που θα κρατήσετε, αυτή που ειδικά στα εορταστικά σύνολα μπορεί να λειτουργήσει ως ένα εντυπωσιακό "κόσμημα" ή μια extravagant "πινελιά" σε ένα chic σύνολο. 

Party bags: ποιες να διαλέξετε; 

Προφανώς, όταν μιλάμε για party dressing η τσάντα που θα το συνοδεύει οφείλει να διαθέτει το σωστό μέγεθος, την κατάλληλη υφή και διακόσμηση που αποπνέει πολυτέλεια. Αυτό σημαίνει ότι μια tote bag, και γενικά μια ευρύχωρη τσάντα, δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή. Τα party bags έχουν συνήθως μικρότερο μέγεθος, για να χωράνε αποκλειστικά τα απαραίτητα, και θα τα βρείτε σε εκδοχές όπως clutchesmini bags, top handle τσαντάκια, belt bags ή cross body (χιαστί) με αλυσίδα. 

Party Bags | Οι τσάντες με τις οποίες θα εντυπωσιάσετε σε μία γιορτινή έξοδο

Βραδινές τσάντες από δέρμα ή λουστρίνι, βελούδο, σατέν, μεταλλικές υφές και glittery επιφάνειες, διακοσμημένες με κρυστάλλους, πέρλες ή χρυσές λεπτομέρειες, είναι ασφαλώς αυτές από τις οποίες οφείλετε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Εξάλλου, δεν μιλάμε για τσάντες που θα κρατήσετε στην καθημερινότητά σας, γι' αυτό και η επιλογή τους θα πρέπει να έχει ως γνώμονα την άριστη ποιότητα, την εντυπωσιακή αισθητική, την ιδιαιτερότητα και φυσικά, το προσωπικό σας γούστο. 

Party bags: τάσεις & κλασικές επιλογές 

Πέρα, όμως, από τα βασικά χαρακτηριστικά στα οποία πρέπει να δώσετε σημασία όταν αγοράζετε μια επώνυμη τσάντα για βραδινό ντύσιμο, καλείστε να επιλέξετε και σε τι σχέδιο επιθυμείτε να επενδύσετε. Από τη μία, υπάρχουν οι κλασικές επιλογές, όπως φάκελοι, τσαντάκια που μπορούν να φορεθούν χιαστί και τσάντες χειρός σε διαχρονικά χρώματα (μαύρο, μπορντό) - σαν αυτές που φιλοξενούν οι συλλογές Michael Kors, MCM, Tory Burch, Tod's και Red Valentino, και οι οποίες θα έχουν μια σταθερή παρουσία στη γκαρνταρόμπα σας για χρόνια. Από την άλλη, υπάρχουν οι επιλογές που συντάσσονται με τις τάσεις της εποχής, όπως είναι οι χρωματιστές τσάντες- σαν αυτές που θα βρείτε στις συλλογές Amina Muaddi και Alexander McQueen- που υιοθετούν trending χρώματα της σεζόν όπως το μοβ, το φούξια ή το μπλε. Πρόκειται για τσάντες που θα προσθέσουν μια "ποπ" πινελιά και θα φέρουν φρεσκάδα στην εμφάνισή σας. 

Kalogirou Party Bags

Ασφαλώς, υπάρχει πάντα και η επιλογή του απόλυτου glam όπως αυτή εκφράζεται μέσα από βραδινά τσαντάκια καλυμμένα με glitter ή διακοσμημένα με κρυστάλλους, όπως αυτά που θα βρείτε στο top trending brand Mach&Mach, ή τσάντες σε metallic ασημί υφή όπως αυτά στη συλλογή Salvatore Ferragamo.  

Styling tip

Πριν καταλήξετε στην αγορά της party bag που αποφασίσατε ότι σας αρέσει περισσότερο και εξυπηρετεί καλύτερα το στιλ και την περίσταση για την οποία τη θέλετε, καλό είναι να έχετε κατά νου και μερικές συμβουλές για το styling. 

Μία τσάντα με έντονη προσωπικότητα, όπως οι ασημί, χρυσές, γυαλιστερές και με statement διακόσμηση - τα τσαντάκια με τις signature πεταλούδες της Sophia Webster ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία-  ταιριάζει σ' ένα σύνολο που το χαρακτηρίζει μία πιο minimal chic και "ήρεμη" αισθητική, καθώς του προσφέρει την ένταση που του λείπει. Ωστόσο, αυτό δεν την αποκλείει ως επιλογή από σύνολα που ποντάρουν στο μαξιμαλισμό και το ζητούμενό τους είναι το glam head-to-toe. 

KALOGIROU PARTY BAGS

Επίσης, τσαντάκια με χρώμα και μοτίβα μπορούν να προσφέρουν τη statement πινελιά σ' ένα μονοχρωματικό γιορτινό σύνολο, ενώ τσαντάκια σε ουδέτερες αποχρώσεις και πιο κλασικά σχέδια αποτελούν την ασφαλή στιλιστική επιλογή όταν η υπόλοιπη εμφάνισή σας βασίζεται σε έντονα prints και χρώματα - αλλά δεν θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σ' αυτό. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να σετάρετε την τσάντα και τα παπούτσια σας και να εξασφαλίσετε μέσα απ' αυτό τον συνδυασμό την απαραίτητη λάμψη στη γιορτινή εμφάνισή σας. 

Editor's choices 

Top handle τσάντα Mach&Mach, KALOGIROU.

Δερμάτινη τσάντα ώμου MICHAEL Michael Kors, KALOGIROU.

Σατέν top handle τσάντα φούξια Amina Muaddi, KALOGIROU.

Τσάντα μπλε Alexander McQueen, KALOGIROU.

Τσάντα από μετάξι Mach&Mach, KALOGIROU.

Τσάντα ασημί Salvatore Ferragamo, KALOGIROU.

Τσάντα ώμου μπορντό Tory Burch, KALOGIROU.

Τσάντα χιαστί Tod's, KALOGIROU.

Clutch Jimmy Choo, KALOGIROU.

Τσάντα χιαστί μπορντό RED Valentino, KALOGIROU.

Clutch Sophia Webster, KALOGIROU.