Τα 5 πιο άνετα ζευγάρια παπούτσια για να φορέσετε στο γραφείο

Τα παπούτσια που θα σας εξασφαλίζουν πάντα άνεση και στιλ.

Η επιστροφή στο γραφείο μετά το διάλειμμα των γιορτών θέτει κι ένα σημαντικό ζήτημα: τι παπούτσια θα φορέσουμε για να ξεκουράσουμε τα πόδια μας από τα party shoes; Βέβαια, αυτό είναι ένα ερώτημα που μάς απασχολεί διαρκώς αναφορικά με το καθημερινό ντύσιμο στο γραφείο, γιατί -αν μη τι άλλο- αυτό που χρειαζόμαστε όσο δουλεύουμε είναι να μην νιώθουμε άβολα με τα ρούχα και τα παπούτσια που φοράμε. Την ίδια στιγμή η επιθυμία για στιλ, μάς κάνει συχνά να αναρωτιόμαστε ποια ζευγάρια παπούτσια μπορεί να είναι αυτά που δεν θα δείχνουν ως παραφωνία σ' ένα outfit μόνο και μόνο επειδή είναι άνετα. 

Η μόδα έχει φροντίσει να προσφέρει λύσεις για τα πάντα και να κάνει την άνεση - ιδίως στα παπούτσια- το πιο δυνατό της trend. Ειδικά, για τα office looks υπάρχουν είδη παπουτσιών που μπορούν να εξυπηρετήσουν ιδανικά τον συνδυασμό άνεση και στιλ και να γίνουν οι βασικές "κατηγορίες" στην γκαρνταρόμπας σας από τις οποίες θα μπορείτε να επιλέγετε καθημερινά ποια παπούτσια θα βάλετε στο γραφείο

1- Μπότες με χαμηλό τακούνι 

Μπορεί οι μπότες με ψηλό τακούνι να μοιάζουν πιο θηλυκές και να προσθέτουν ...πόντους στο ύψος σας, όμως με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα κουράσουν τα πόδια σας. Ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια με χαμηλό τακούνι είτε kitten- είτε block-heel αποτελεί την ιδανική απάντηση στο "τι παπούτσια να φορέσω αν η δουλειά μου απαιτεί τρέξιμο και ορθοστασία όλη μέρα; "

Τα 5 πιο άνετα ζευγάρια παπούτσια για να φορέσετε στο γραφείο

Key-piece 

Δερμάτινα μποτάκια Saint Laurent, KALOGIROU.
Δερμάτινα μποτάκια Saint Laurent, KALOGIROU.

Θα τα βρείτε εδώ.

2- Loafers 

Εδώ και δεκαετίες στα ανδρόγυνα παπούτσια οι γυναίκες έχουν βρει το ιδανικό ζευγάρι για να συνδυάσουν με το επαγγελματικό τους ντύσιμο. Τα loafers, μάλιστα, γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στο στιλ τις τελευταίες σεζόν καθώς απέκτησαν νέα σχέδια, πιο ογκώδη, πιο μοντέρνα και διεκδικούν μια μόνιμη θέση ως staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, σε κάθε ηλικία. 

loafers

Key- piece 

Horsebit δερμάτινα loafers, Gucci.
Horsebit δερμάτινα loafers, Gucci.

Θα τα βρείτε εδώ.

3- Mary Janes 

Οι Mary Janes, οι γόβες δηλαδή που διαθέτουν λουράκι στο κουντεπιέ, μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά άνετες καθώς κρατούν σταθερό το πόδι στο πάνω μέρος, ενώ συνήθως έρχονται σε διάφορες εκδοχές που βολεύουν,  από φλατ έως πλατφόρμες. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με pencil φούστες και μίντι φορέματα για ένα πολύ θηλυκό αποτέλεσμα. 

Mary Janes

Key-piece 

Cream δερμάτινες Mary Janes, By Far.
Cream δερμάτινες Mary Janes, By Far.

4- Block-heel γόβες 

Οι γόβες με block - heel, δηλαδή χοντρό τετράγωνο τακούνι, είναι το ιδανικό ζευγάρι για 9-to-5 εμφανίσεις. Εκτός από εξαιρετικά μοντέρνο ζευγάρι παπουτσιών, είναι και η πιο άνετη λύση για να τρέχετε σε meetings και ραντεβού από το πρωί ως το βράδυ. 

block heel γόβες

Key-piece 

Μπεζ γόβες με χοντρό τακούνι Gianvito Rossi, KALOGIROU.
Μπεζ γόβες με χοντρό τακούνι Gianvito Rossi, KALOGIROU.

Θα τις βρείτε εδώ

5- Sneakers 

Η απόφαση για το αν θα φορέσετε sneakers στο γραφείο- εφόσον δεν απαγορεύεται από κάποιο dress code- δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Τα αθλητικά παπούτσια, εξάλλου, έχουν γνωρίσει τόσες μεταμορφώσεις τα τελευταία χρόνια και θα βρείτε σίγουρα ζευγάρια που προορίζονται για εμφανίσεις στο γραφείο

sneakets suit

Key-piece 

Λευκά δερμάτινα sneakers Guess, Tsakiris Mallas.
Λευκά δερμάτινα sneakers Guess, Tsakiris Mallas.

Θα τα βρείτε εδώ