7 διαχρονικά κοσμήματα που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της

Παραφράζοντας τη δήλωση της Marilyn Monroe, τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος φίλος μίας γυναίκας.

Η σχέση των γυναικών με τα κοσμήματα ξεκινά αιώνες πριν την εποχή μας. Από πάντα και για πάντα, τα κοσμήματα συμβολίζουν την ομορφιά, την κομψότητα, το status quo, την πολυτέλεια και τη φινέτσα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσουμε και να ομορφύνουμε τα σύνολα μας.

Ακριβώς όπως συμβαίνει με τη capsule γκαρνταρόμπα, έτσι και με τα κοσμήματα, υπάρχουν κάποια κομμάτια που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη συλλογή της. Ποια είναι αυτά;

#1 Σκουλαρίκια κρίκοι

Τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι ένα από τα πρώτα κοσμήματα που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας. Διαχρονικοί, πολύ κομψοί και ιδανικοί για κάθε περίσταση, οι κρίκοι πρόκειται να προσθέσουν την απαραίτητη λάμψη σε κάθε σύνολο είτε είναι casual είτε formal. Για αρχή, επενδύστε σε ένα basic ζευγάρι και στη συνέχεια μπορείτε να πειραματιστείτε περισσότερο με κρίκους σε μεγαλύτερα μεγέθη ή ακόμα και χρώματα.

7 διαχρονικά κοσμήματα που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της
Χρυσοί κρίκοι με ζιργκόν Al'Oro.

Θα τους βρείτε εδώ.

#2 Αλυσίδα κολιέ

Ένα trend που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της μόδας, και όπως φαίνεται πρόκειται να μας απασχολήσει αρκετά και τα επόμενα, είναι τα κολιέ αλυσίδα. Minimal και εντυπωσιακή, η αλυσίδα πρόκειται να κοσμήσει τον λαιμό σας και να κάνει κάθε εμφάνιση να αποπνέει πολυτέλεια.

Κολιέ αλυσίδα Laure Lombardi
Κολιέ αλυσίδα Laure Lombardi.

Θα τη βρείτε εδώ.

#3 Ear cuffs

Εξίσου εντυπωσιακά και ιδανικά για γυναίκες που αγαπούν τα κάνουν layering στα κοσμήματα τους είναι τα ear cuffs, δηλαδή τα σκουλαρίκια που δεν χρειάζεται να έχετε τρυπήσει τα αυτιά σας, αφού αγκαλιάζουν το αυτί και προσαρμόζονται σε αυτό. Υπάρχει μάλιστα μεγάλη ποικιλία από ear cuffs στις συλλογές των jewelry brands, τα οποία είναι διακοσμημένα με διαμάντια ή σε έντονες αποχρώσεις, ώστε η κάθε γυναίκα να επιλέξει το ιδανικό για εκείνη.

Σκουλαρίκι-χειροπέδα Swarovski
Σκουλαρίκι-χειροπέδα Swarovski.

Θα τα βρείτε εδώ.

#4  Ρολόι

Το ρολόι είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τα everyday σύνολά σας. Εκτός από το γεγονός πως συμβολίζει τη συνέπεια, το γυναικείο ρολόι ολοκληρώνει ένα καθημερινό σύνολο με τον πιο σικ τρόπο και προσθέτει χάρη στα χέρια σας όσο κινείστε.

Ρολόι OMEGA
Ρολόι OMEGA.

Θα το βρείτε εδώ.

#5  Χρωματιστές πέτρες

Για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, τα κοσμήματα με χρωματιστές πέτρες δημιουργούν ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Διαμάντια και πέτρες σε αποχρώσεις όπως το μοβ, το κόκκινο, το κίτρινο και το πράσινο, αλλά και συνδυασμός αυτών σε σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια πρόκειται να ομορφύνουν κάθε εμφάνιση με τον πιο fashion forward τρόπο.

Σκουλαρίκια Oscar de la Renta
Σκουλαρίκια Oscar de la Renta.

Θα τα βρείτε εδώ.

#6  Βραχιόλι με διαμάντια

Τα βραχιόλι με διαμάντια είναι επίσης γνωστό και ως tennis bracelet. Ο όρος αυτός οφείλεται στην πρωταθλήτρια του τένις Chris Evert, η οποία φορούσε το δικό της αγαπημένο βραχιόλι ακόμα και στους αγώνες της τη δεκαετία του '70. Το εν λόγω κόσμημα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και έχει ως στόχο να αναβαθμίσει είτε το office look είτε τη βραδινή εμφάνιση. Ανήκει μάλιστα στην κατηγορία των κοσμημάτων που θα φοράτε πάντα και για πάντα.

Βραχιόλι από χρυσό 18Κ και διαμάντια Ofira
Βραχιόλι από χρυσό 18Κ και διαμάντια Ofira.

Θα το βρείτε εδώ.

#7  Cocktail Rings

Τα "Cocktail Rings" έγιναν ιδιαιτέρως δημοφιλή τη δεκαετία του '20, όταν τα φορούσαν τα flapper girls και έλαμπαν στα δάχτυλα τους όταν κρατούσαν τα cocktails τους. Ο λόγος που τα cocktail rings είναι τόσο αγαπητά από τις γυναίκες αλλά και ένα από τα κοσμήματα που αξίζει να έχετε στη συλλογή σας είναι επειδή λειτουργούν ως πρωταγωνιστές μίας εμφάνισης και δεν χρειάζεται να φορέσετε κάποιο άλλο κόσμημα.

Δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ και διαμάντια Lalaounis
Δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ και διαμάντια Lalaounis.

Θα το βρείτε εδώ

Διαβάστε Επίσης