5 αλάνθαστοι τρόποι για να φορέσετε τα έντονα χρώματα σε κάθε ηλικία

Fashion Memo: Τα έντονα χρώματα είναι η κορυφαία τάση της σεζόν.

Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού λόγω της πανδημίας που προκάλεσε ο Covid-19, ο κόσμος της μόδας κάνει την προσπάθεια του να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και τα κάπως διαφορετικά δεδομένα, στέλνοντας σε όλες τις γυναίκες ένα σημαντικό μήνυμα. Κάθε ημέρα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή και να φοράμε αποκλειστικά μόνο ό,τι μας κάνει χαρούμενες. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, τα έντονα χρώματα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των τελευταίων σεζόν και συγκεκριμένα της άνοιξης και του καλοκαιριού για το 2022. 

Η άνοιξη άλλωστε συμβολίζει την άνθιση και την ανανέωση, τόσο στη φύση όσο και στο ντύσιμο μας, με τους οίκους να επιλέγουν τις χαρούμενες, bold αποχρώσεις για να αποτυπώσουν αυτή την αίσθηση. 

Διαβάστε Επίσης

Οι οίκοι Proenza Schouler, Givenchy και Dior ανέδειξαν το πορτοκαλί, οι Versace, Valentino, Etro και Erdem τους διάφορους τόνους του πράσινου, το φούξια πρωταγωνίστησε στις συλλογές των Tom Ford, Chanel, Versace, Lanvin, Fendi και Alexander McQueen, ενώ οι Moschino, Valentino, Lanvin, Chanel και Saint Laurent ανέδειξαν μέσα από τις συλλογές τους το χρώμα που προτείνει το Pantone Institute για το 2022, δηλαδή το μοβ

Ωστόσο, όσο εντυπωσιακά κι αν είναι τα έντονα χρώματα, δημιουργούν κάποιες απορίες στις περισσότερες γυναίκες. Πώς θα τα φορέσουν δηλαδή, χωρίς να κάνουν κάποιο στιλιστικό ατόπημα. Ευτυχώς για όλες τις fashion lovers υπάρχουν πέντε πολύτιμες συμβουλές που υπόσχονται την αρμονία στο τελικό αποτέλεσμα. 

#1 Ξεκινήστε με τα αξεσουάρ

Ένας τρόπος για να αντιληφθείτε εάν τα έντονα χρώματα ταιριάζουν στο ντύσιμο και στο στιλ σας είναι να ξεκινήσετε με μικρές επιφάνειες. Πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι τα αξεσουάρ. Παπούτσια, τσάντες, μαντήλια, κοσμήματα σε έντονα χρώματα πρόκειται να φέρουν έναν αέρα φρεσκάδας στο ανοιξιάτικο ντύσιμο και να λειτουργήσουν ως το pop of color που θα κάνει μία εμφάνιση πιο ενδιαφέρουσα. 

#2  Τα τοπς που ταιριάζουν με τζιν παντελόνι

Το denim είναι δίχως αμφιβολία το ύφασμα που μας φέρνει αμέσως στο νου την εποχή της άνοιξης. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να προσθέσετε έντονα χρώματα στο ντύσιμό σας χωρίς να κάνετε κάποιο στιλιστικό ατόπημα, μπορείτε απλώς να επενδύσετε σε μπλούζες, τοπς, πουκάμισα σε έντονα χρώματα και να τα συνδυάσετε με τζιν φούστες και παντελόνια. 

 

#3 Ένα κοστούμι είναι πάντα μία κομψή επιλογή

Τα co-ords είναι μία από τις πιο ασφαλείς επιλογές που μπορείτε να κάνετε αφού, το σύνολο είναι σχεδόν έτοιμο και απαιτεί ελάχιστο styling από εσάς. Επενδύστε σε ένα κοστούμι σε χρώματα όπως το πράσινο ή το κόκκινο και συνδυάστε το είτε με basic αποχρώσεις όπως το μπεζ, το λευκό και το μαύρο είτε με άλλα εξίσου έντονα χρώματα για color blocking αποτέλεσμα. 

#4   Τα πανωφόρια της άνοιξης

Μία από τις αγορές που αξίζει να κάνετε φέτος την άνοιξη είναι τα πανωφόρια σε έντονα χρώματα. Σακάκια, καμπαρντίνες puffer και biker jacker σε ένα από τα color trends της σεζόν πρόκειται να κάνουν ακόμα και το πιο basic σύνολο, πιο ενδιαφέρον. 

#5 Μη ξεχνάτε τα neutrals

Οι ουδέτερες, γήινες αποχρώσεις αποπνέουν μία ανεπιτήδευτη πολυτέλεια που κάθε γυναίκα επιθυμεί για την εμφάνιση της. Επίσης, χρωματικοί τόνοι όπως το μπεζ συνδυάζονται εύκολα με έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το μοβ, το πράσινο, το φούξια και εγγυώνται στιλιστική αρμονία

Διαβάστε Επίσης