Τα ωραιότερα μαγιό του καλοκαιριού έχουν αυτά τα χρώματα

Ποια χρώματα ξεχωρίσουν ανάμεσα στις φετινές τάσεις σε μαγιό.

Το καλοκαίρι του 2022 πλησιάζει και η εποχή είναι η καταλληλότερη για να αρχίσετε να αγοράζετε μαγιό. Δεν χρειάζεται, βεβαίως, να περιοριστείτε μόνο σε μία επιλογή, αφού το καλοκαίρι ανήκει στις αποδράσεις για μπάνιο στην παραλία και τις διακοπές και τα μαγιό γίνονται η βασική ενδυμασία. Αναζητήστε μπικίνι και ολόσωμα τα οποία θεωρείτε ότι σας ταιριάζουν και σας κολακεύουν περισσότερο, και ανανεώστε την υπάρχουσα συλλογή σας με τα νέα σχέδια της σεζόν. 

Τα χρώματα του 2022

Αν θέλετε να εστιάσετε σε κάποια τάση για το Καλοκαίρι του 2022, τότε αυτή που θέλει τα μαγιό με έντονα και φωτεινά χρώματα να έχουν τον πρώτο λόγο στη μόδα, είναι αυτή που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο. Στις συλλογές των swimwear brands θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από μαγιό σε χρώματα τα οποία είδαμε να κυριαρχούν και στις τάσεις του RTW, με το φωτεινό πράσινο, το έντονο κίτρινο και το καθαρό πορτοκαλί να είναι αποχρώσεις που γίνονται must, όπως κι εκείνες του μοβ και του λιλά, του ocean blue και του hot pink

Αφήστε, λοιπόν, για λίγο στην άκρη τις κλασικές αποχρώσεις και δώστε έμφαση στα χρώματα, τα οποία θα αναδείξουν άψογα και το καλοκαιρινό σας μαύρισμα. Οι παρακάτω 12 επιλογές σε μπικίνι και ολόσωμο μαγιό θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αρχή στις αγορές σας. 

Editor's choice 

Μπικίνι "Tate" σε κίτρινο χρώμα, Meyia.

Ολόσωμο μαγιό σε απόχρωση ocean blue, Yamamay.

Στράπλες ολόσωμο μαγιό "Mio" σε πράσινο, Norma Kamali.

Εμπριμέ μπικίνι "Mare", Missoni.

Ολόσωμο μαγιό Indonesia Eco σε λιλά, Calzedonia.

One shoulder, high-rise μπικίνι "Gabi Ocean" σε τιρκουάζ, Stefania Frangista.

Ολόσωμο μαγιό "Ivanka" σε πράσινο grass, Sophie Deloudi.

Ολόσωμο μαγιό σε κοραλί απόχρωση, Yamamay.

Σουτιέν μπικίνι τριγωνικό και σλιπ μπικίνι με κορδόνι σε μοβ, Oysho.

Ενισχυμένο τρίγωνο σουτιέν μπικίνι & σλιπ μπικίνι με κορδόνι σε φούξια, Calzedonia.

Ολόσωμο μαγιό με ζώνη, EKATERINI V.

Μαγιό μπικίνι σε neon απόχρωση, maaboo.