Chanel Cruise 2022/23 | Το front row του show στο Μονακό ήταν μία επίδειξη ανεπιτήδευτης κομψότητας

Οι κομψές εμφανίσεις των καλεσμένων της Chanel, με κομμάτια του οίκου.

Ο οίκος Chanel πραγματοποίησε το show του για την Cruise 2022/23 στο Μονακό, το Πριγκιπάτο στην Κυανή Ακτή με το οποίο τον συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί, από την εποχή που η Gabrielle Chanel το επέλεξε για τις διακοπές της. Επιπλέον, ένα από τα πιο επιφανή μέλη του οίκου των Γκριμάλντι, η Charlotte Casiraghi είναι ambassador της Chanel, και συμμετείχε σε καμπάνιες της από την εποχή που ο Karl Lagerfled έκανε παρέα με τη μητέρα της, την Πριγκίπισσα Καρολίνα. Η Casiraghi, βεβαίως, ήταν ανάμεσα σε εκείνες τις διάσημες καλεσμένες του οίκου στο front row του show, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην παραλία του ξενοδοχείου Beach Hotel στο Μόντε- Κάρλο. Κι εντυπωσίασε με το look της. 

Ντυμένη μ' ένα total denim σύνολο, από τζιν παντελόνι και τζάκετ Chanel, που ολοκλήρωσε με κοσμήματα, τσάντα σε ντένιμ και γυαλιστερές Mary Janes επίσης όλα Chanel, η Charlotte Casiraghi απέδειξε ότι είναι η ιδανική εκπρόσωπος της υψηλής αισθητικής που εκπροσωπεί ο οίκος, ακόμα κι όταν στο στιλ είναι casual. Εκεί ήταν, όμως, κι άλλη μία διάσημη μούσα της Chanel, η Kristen Stewart, που φόρεσε ένα sequin μίνι εφαρμοστό φόρεμα του οίκου, αποδεικνύοντας ότι η λαμπερή κομψότητα μπορεί να είναι μια απλή στιλιστικά υπόθεση, ενώ η Vanessa Paradis και η Caroline de Maigret, που διατηρούν στενές σχέσεις με τον οίκο επί σειρά ετών, ανέλαβαν για μία ακόμα φορά να επικοινωνήσουν την ανεπιτήδευτη κομψότητα των Γαλλίδων. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους του front row συναντάμε ακόμα την υπέροχη, και μοναδική στο στιλ της,  Tilda Swinton, την σκηνοθέτιδα Sofia Coppola (που ανέλαβε να γυρίσει και το trailer της συλλογής Cruise 2022/23), αλλά και την φημισμένη Αφρικανή ερμηνεύτρια Khadja Nin, η οποία ζει στο Μονακό. 

Οι διάσημοι guests στο front row

Charlotte Casiraghi

Kristen Stewart

Tilda Swinton

Η Tilda Swinton με τη Virginie Viard.

Vanessa Paradis

Caroline de Maigret

Sofia Coppola

Khadja Nin

Ο Sebastien Tellier και η σύζυγός του Amandine de la Richardiere.

Ο Γάλλος ράπερ Abd al Malik

Η Γαλλίδα ηθοποιός Juliette Dol

Ο κορεάτης ράπερ G-Dragon