Οι τσάντες παραλίας που μπορείτε να κρατήσετε και στην πόλη

Είναι τόσο κομψές που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

Όταν αναφερόμαστε σε τσάντες παραλίας, συνήθως έχουμε στο μυαλό μας τις ψάθινες τσάντες. Και η αλήθεια είναι ότι η ψάθα θεωρείται το απόλυτα ταιριαστό υλικό για μία τσάντα που θα χωρέσει τα πράγματα σας τη θάλασσα, τόσο χάρη στην ανθεκτικότητα του όσο και στο στιλ που προσφέρει. Βεβαίως, οι επιλογές δεν περιορίζονται εκεί αφού και οι τσάντες από καραβόπανο (canvas) αλλά και οι crochet αποτελούν ιδιαίτερα δημοφιλείς και κομψές επιλογές. 

Διαβάστε Επίσης

Τα τελευταία χρόνια, βεβαίως, βλέπουμε τις ψάθινες τσάντες να γίνονται κυρίαρχες και στο καθημερινό ντύσιμο του καλοκαιριού. Η μόδα, εξάλλου, αποφεύγει να βάζει "ταμπέλες" στα προϊόντα της αναφορικά με το styling. Αυτό σημαίνει ότι μια τσάντα που είναι ιδανική για να κρατήσετε στην παραλία, μπορεί να γίνει ιδανική για μία βόλτα στην πόλη ή ακόμα και στο γραφείο. Στην κατηγορία, εξάλλου, tote ή shopper bags θα βρείτε πολλά σχέδια που μπορούν να εξυπηρετήσουν όποια περίσταση εσείς επιθυμείτε. 

Από τα ευρύχωρα ψάθινα "καλάθια" και τις πλεκτές shopper, που έκανε μόδα ο οίκος Prada, μέχρι τις εμπριμέ canvas tote τσάντες αλλά και τις τσάντες με δεξιοτεχνικά μακραμέ, χερούλια από μπαμπού ή λεπτομέρειες από άριστο δέρμα, οι παρακάτω τσάντες μπορούν να παίξουν διπλό ρόλο στις εμφανίσεις σας: για την παραλία και την πόλη. 

Editor's choice

Tote τσάντα από ψάθα και δέρμα, Callista Crafts.

Εμπριμέ cotton-canvas tote τσάντα, Paco Rabanne.

Πλεκτή tote τσάντα, Miu Miu.

OnTheGo MM δερμάτινη tote τσάντα Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique.

Shopping raffia tote τσάντα, Saint Laurent.

Macramé τσάντα ώμου, Staud.

Ψάθινη tote τσάντα Proenza Schouler, Kalogirou.

Tote raffia τσάντα με λεπτομέρειες από δέρμα, Isabel Marant.

Υφασμάτινη tote τσάντα Missoni, Kalogirou.

"Irma" τσάντα παραλίας από ψάθα και μπαμπού, Cult Gaia.

Τσάντα shopper με πλεκτό σχέδιο, Zara.

Τσάντα shopper με κρόσσια, H&M.