12 τσαντάκια που θα μπορούσατε να κρατήσετε σ' ένα καλοκαιρινό γάμο

Τα τσαντάκια που θα ολοκληρώσουν την κομψή σας εμφάνιση σ' έναν γάμο αυτή την εποχή.

Η εποχή που διανύουμε είναι συνήθως γεμάτη προσκλήσεις σε γάμους. Αυτό σημαίνει αναζήτηση του κατάλληλου outfit αλλά και των αξεσουάρ που θα το ολοκληρώσουν. Ένα από τα βασικότερα, τα τσαντάκια, αποτελούν και το μεγάλο στοίχημα αφού ο ρόλος τους είναι καθοριστικός στο να κριθεί το τελικό αποτέλεσμα κομψό. 

Διαβάστε Επίσης

Για την εμφάνισή σας σ' έναν καλοκαιρινό γάμο, σημαντικό ρόλο παίζει το ύφος, η τοποθεσία και η ώρα. Αυτό σας δίνει μεγάλη ευελιξία ως προς τις επιλογές, ωστόσο αυτό που δεν αλλάζει είναι το ύφος της τσάντας που θα κρατήσετε: προφανώς, μία tote bag ή ένα backpack δεν είναι οι κατάλληλες επιλογές για ένα look σε γάμο. Τα κομψά τσαντάκια και τα μοντέρνα clutches είναι αυτά στα οποία πρέπει να στραφείτε, ακόμα κι αν πρόκειται για επιλογές που δεν έχουν πολύ επίσημο χαρακτήρα. 

Από την άλλη, αν το outfit σας είναι πιο relaxed λόγω του χαρακτήρα της τελετής, μπορείτε να δώσετε στο τσαντάκι που θα κρατήσετε τον ρόλο του glam πρωταγωνιστή. Σατέν υφές, διακόσμηση από κρυστάλλους και χρυσές λεπτομέρειες θα δώσουν στο look σας την απαραίτητη πινελιά λάμψης, ενώ επιλογές σε έντονα χρώματα όπως πράσινο, φούξια, μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ενισχυτικά στην εμφάνισή σας δίνοντας έμφαση στη χαρούμενη και καλοκαιρινή διάθεση. 

Editor's choice 

Χρυσή δερμάτινη τσάντα, Saint Laurent.

Σατέν βραδινή τσάντα Mach&Mach, Kalogirou.

"Venezia" pasticcino bag Weekend Max Mara, Max Mara Boutique.

"Paloma" σατέν clutch με κρυστάλλους, Amina Muaddi.

"Locò" δερμάτινη τσάντα, Valentino Garavani.

"Alba" σατέν τσάντα διακοσμημένη με κρυστάλλους, Rosantica.

"Bios" χρυσό πλεκτό clutch THEMOIRè, Kalogirou.

Σατέν τσάντα Jimmy Choo, Kalogirou.

" 8.30 PM" clutch, The Attico.

Glitter clutch ΜΜ6 Maison Margiela, Studio Avra.

Δερμάτινη mini bag Coccinelle, notos.gr

Δερμάτινη τσάντα Pinko, answear.gr

Τσάντα, Carpisa.