Τα φλατ σανδάλια που μπορείτε να φορέσετε σ' ένα καλοκαιρινό party

10 ζευγάρια φλατ σανδάλια για εσάς που προτιμάτε την άνεσή σας σε μία βραδινή έξοδο.

Το καλοκαίρι επιτρέπει στο ντύσιμο χαλαρότητα κι ευελιξία. Αυτό μεταφράζεται σε επιλογές που προσφέρουν άνεση και αέρα στο καθημερινό στιλ, ενώ το αυστηρό dress code σχεδόν καταργείται μπροστά στην ανάγκη να νιώσουμε καλά μ' ό,τι φοράμε. Τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα πρώτα πράγματα που θυσιάζονται στον βωμό της άνεσης στη διάρκεια του καλοκαιριού - οπότε η ζέστη κάνει τα πόδια να πρήζονται πιο εύκολα. Εσπαντρίγιες, σανδάλια- ιδίως φλατ σανδάλια - slides και σαγιονάρες αναλαμβάνουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα σύνολά μας. Ακόμα κι όταν αυτά αφορούν μία βραδινή έξοδο. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το καλοκαίρι οι κανόνες του dress code ξεπερνιούνται πιο εύκολα και τι πιο χαρακτηριστικό από τις προσκλήσεις σε party - είτε γαμήλια είτε εορταστικά - όπου τα ρούχα γίνονται πιο relaxed και τα παπούτσια πιο πρακτικά: δηλαδή, ίσια. Τα shoe brands γνωρίζουν καλά την ανάγκη και την επιθυμία να νιώθουμε άνετα με τα παπούτσια μας, ιδίως όταν αυτά απευθύνονται σε βραδιές με πολύ χορό, και έχουν φροντίσει να συμπεριλάβουν στις συλλογές τους φλατ σανδάλια με σχέδια που τα αναβαθμίζουν σε πιο "βραδινά"

Δερμάτινα σανδάλια στολισμένα με κρυστάλλους και στρας, σανδάλια από ράφια, σατέν ή μετάλικ υφές, ζευγάρια σε έντονα χρώματα ή με λαμπερές αγκράφες, ή ακόμα και σανδάλια πασπαλισμένα με glitter, γίνονται οι καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για την εμφάνισή σας σ' ένα καλοκαιρινό party. Επιπλέον, κανείς δεν θα σας αποτρέψει από το να φορέσετε τα συγκεκριμένα ζευγάρια και στην καθημερινότητα προσφέροντας στα outfits σας μια διακριτική λάμψη. 

Editor's choice

Rockstud δερμάτινα σανδάλια, Valentino Garavani.

Σατέν σανδάλια σε πράσινο Sergio Rossi, Kalogirou.

PVC slides με κρυστάλλους, MACH&MACH.

"Rope" raffia slides σε κίτρινο, Aquazzura.

"Clarita" metallic δερμάτινα slides με φιόγκο, Alexandre Birman.

"Irina" δερμάτινα σανδάλια με κρυστάλλους, Ancient Greek Sandals.

"Tropica" metallic δερμάτινα slides, Jimmy Choo.

Δερμάτινο μεταλλιζέ δετό πέδιλο, Zara.

Ασημί σανδάλια Giuseppe Zanotti, Kalogirou.

Μαύρα σανδάλια Capodarte, Haralas.

Glitter σανδάλια Luna Premium II, Havaianas.

Δερμάτινα σανδάλια Makis Kotris, Tsakiris Mallas.