H Jennifer Lopez ξέρει καλά ποιο τζιν της ταιριάζει | Η γραμμή που είναι ιδανική για γυναίκες με καμπύλες

Η casual chic εμφάνιση της Jennifer Lopez στο Παρίσι μ' ένα jeans που αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες της.

Η Jennifer Lopez ταξίδεψε στο Παρίσι για το μήνα του μέλιτος με τον νέο της σύζυγο, τον Ben Affleck. Το ταξίδι αυτό έγινε η αφορμή για μια σειρά από outfits που η σταρ πρόσφερε απλόχερα στους θαυμαστές του στιλ της μέσα από τα στιγμιότυπα που την απαθανάτισαν στις βόλτες της στην πόλη του Φωτός. Σε μία απ' αυτές, η Lopez φόρεσε ένα από τα αγαπημένα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα jeans. Και η επιλογή της απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι γνωρίζει ποια σιλουέτα τζιν παντελονιού είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον σωματότυπό της, τη bootcut.

To look της JLo: οι λεπτομέρειες 

Την Jennifer Lopez απαθανάτισαν οι φωτογράφοι κατά την έξοδό της από το Hôtel de Crillon, μαζί με τα δίδυμα παιδιά της Max και Emme, και ήταν ντυμένη μ' ένα αεράτο λευκό τοπ με μακριά μανίκια από τη συλλογή Marni και ένα bootcut τζιν παντελόνι. Το look της ολοκλήρωσε με μια δερμάτινη καφέ ζώνη Valentino, λευκές πλατφόρμες Gucci, γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό Gucci, ενώ κρατούσε μία Hermès Kelly τσάντα - καλάθι

H Jennifer Lopez ξέρει καλά ποιο τζιν της ταιριάζει | Η γραμμή που είναι ιδανική για γυναίκες με καμπύλες

Η bootcut σιλουέτα είναι στενή στους μηρούς και ανοίγει σε ελαφριά flare γραμμή πριν τον αστράγαλο. Με απλά λόγια, είναι μία σιλουέτα που δεν διαθέτει τον εντυπωσιακό όγκο της "καμπάνας", ωστόσο αποφεύγει την ίσια γραμμή δημιουργώντας με το "άνοιγμα" στο τελείωμα μια αρμονία ανάμεσα στα άκρα και τις καμπύλες του σώματος. H Jennifer Lopez φοράει συχνά τζιν παντελόνια, κι έχει εμφανιστεί με όλες σχεδόν τις εκδοχές τους: από skinny και straight μέχρι baggy και flare. Όμως, τα τελευταία χρόνια μοιάζει να δίνει προβάδισμα στις "καμπάνες" και τα φαρδιά τζιν παντελόνια που αρέσκεται να συνδυάζει με αεράτα μεταξωτά τοπ και πουκάμισα. 

Jennifer Lopez Ben Affleck

Αυτή δεν ήταν η μοναδική εμφάνισή της Lopez με τζιν στο Παρίσι. Σε επίσκεψή στο Μουσείου του Λούβρου, με τον Affleck και τα παιδιά τους, επέλεξε να φορέσει και πάλι jeans. Αυτή τη φορά η επιλογή της ήταν ένα τζιν- καμπάνα, και συγκεκριμένα το μοντέλο "Le Baggy Palazzo" της συλλογής Frame, το οποίο συνδύασε μ' ένα cropped πουλόβερ Dior Chez Moi με D-Constellation μοτίβο, ψάθινη ζώνη Brunello Cucinelli, πέδιλα- πλατφόρμες σε ροζ του Dolce&Gabbana, aviator γυαλιά ηλίου, ενώ κρατούσε μία Hermès Birkin σε κροκό και απόχρωση της μέντας. 

Get her style

Αν θέλετε να υιοθετήσετε το casual chic outfit της Jennifer Lopez, ένα κομψό λευκό τοπ κι είναι jeans είναι τα βασικά κομμάτια που χρειάζεστε. Αν είστε γυναίκα με καμπύλες, όπως η σταρ, διαλέξτε εκείνες τις γραμμές που θα αναδείξουν καλύτερα τη σιλουέτα σας, δηλαδή τις bootcut και flare, ενώ μία ζώνη στη μέση, όπως ακριβώς κάνει και η Lopez, θα τονίσει τη μέση σας και θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το σώμα σας.  Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με κομψά αξεσουάρ. 

Λευκό πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα Max Mara, Max Mara Boutique.

Φαρδύ broderie anglaise λευκό τοπ, Cos.

Τζιν καμπάνα με κανονικό καβάλο, Tommy Hilfiger.

Jeans "Le Baggy Palazzo", Frame.

Τσάντα Salvatore Ferragamo, Kalogirou.

Γυαλιά ηλίου Chloé, Delux Hellas.