10 summer-chic φορέματα για το γραφείο

Τα φορέματα στα οποία πρέπει να επενδύσετε για την επιστροφή σας στο γραφείο μετά τις διακοπές.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεστε σε διακοπές ή αυτές να ετοιμάζονται να ξεκινήσουν, αλλά "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", που σημαίνει ότι με την επιστροφή σας θα πρέπει να είστε έτοιμες για ανανεωμένες εμφανίσεις στο γραφείο. Καθώς, μάλιστα, το καλοκαίρι στη χώρα μας διαρκεί και πέραν της επίσημης λήξης του, τα καλοκαιρινά φορέματα θα παίξουν βασικό ρόλο και στα πρώτα office looks μετά την επιστροφή. 

Διαβάστε Επίσης

Ανάλαφρα υφάσματα όπως το λινό και η βαμβακερή ποπλίνα θα πρωταγωνιστήσουν στις επιλογές σας, ενώ τα έντονα χρώματα, όπως το πράσινο, το κίτρινο, το φούξια ή μπλε είναι αυτά που θα αναδείξουν καλύτερα με το μαύρισμα σας. Επιλογές σε χακί, μπεζ και λευκό είναι επίσης ιδανικές για να διατηρήσετε την αίσθηση του καλοκαιριού και ταυτόχρονα να μπείτε σε διάθεση Φθινοπώρου, ενώ παραμένουν διαχρονικά κομψές. Ασφαλώς, υπάρχει κι η πρόταση των εμπριμέ τα οποία προφέρουν ζωηράδα και μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο στιλ σας. 

Ως προς τις σιλουέτες, τα αμάνικα ή κοντομάνικα μίντι φορέματα είτε σε εφαρμοστή (pencil) γραμμή είτε με πλισέ φούστα αποτελούν μια φερέγγυα και ασφαλή επιλογή για κομψά looks στο γραφείο, ενώ τα shirt dresses εξασφαλίζουν μία πιο άνετη και χαλαρή νότα χωρίς να αστοχούν στο στιλ. Τέλος, υπάρχουν και τα μίνι φορέματα που προσφέρουν θηλυκότητα, φροντίστε ωστόσο να έχουν την απαραίτητα αυστηρή γραμμή που ταιριάζει σε εμφανίσεις για το γραφείο. 

Editor's picks

Μίντι φόρεμα από σύμμεικτο λινό, Loewe.

Φόρεμα πουκαμίσα με μανίκι, Tommy Hilfiger.

Εμπριμέ βαμβακερό φόρεμα με balloon μανίκια Max Mara, Max Mara Boutique.

Βαμβακερό shirt dress, Alexander McQueen.

Καρό φόρεμα από βαμβακερή ποπλίνα, Burberry.

Σεμιζιέ από σύμμεικτο λινό, H&M.

T-shirt φόρεμα με ζώνη, Cos.

Φόρεμα σε βαρύ βαμβακερό ύφασμα "Camelia", Riska.

Μίνι φόρεμα κίτρινο, Massimo Dutti.

Φόρεμα με πιέτες σε σατέν γκαμπαρντίνα, Lola.