Fall Buys | 12 φορέματα που θα αγοράσετε τώρα και θα φοράτε όλο το φθινόπωρο

Ξεκινήστε την ανανέωση της φθινοπωρινής σας γκαρνταρόμπας από τα φορέματα.

Η άφιξη του φθινοπώρου σηματοδοτεί μία περίοδο ανανέωσης. Ειδικά, για το ντύσιμο συνδυάζεται με τη μετάβαση από τα καλοκαιρινά στα πιο χειμερινά looks. Άρα όλα συνηγορούν ότι η στιγμή είναι η κατάλληλη για να αρχίσετε να αναζητάτε ποια κομμάτια θα βάλετε στη shopping list σας για το Φθινόπωρο, ώστε η έναρξή του να σας βρει προετοιμασμένες. Κι επειδή τα φορέματα πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση, ξεκινήστε τις αγορές σας απ' αυτά. 

Φορέματα για το φθινόπωρο 

Κατ' αρχάς, ας πούμε ότι τα φορέματα είναι η ιδανική επιλογή για το μεταβατικό ντύσιμο. Προσφέρονται για layering με την απλή προσθήκη ενός t-shirt ή ενός πουκάμισου από μέσα, μπορούν να φορεθούν με σακάκια και ζακέτες και ταιριάζουν με όλα τα παπούτσια, από τα πιο "ανοιχτά" μέχρι τα πιο "κλειστά", του Φθινοπώρου. Προσφέρουν, επίσης, άνεση και πρακτικότητα την οποία χρειάζεται περισσότερο ίσως από κάθε άλλη μία εποχή μετάβασης από το ένα στιλ στο άλλο. Και δείχνουν πάντα στιλάτα, ακόμα και με τους πιο απλούς συνδυασμούς. 

Από τις τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022-23 γνωρίζουμε ήδη ότι το φόρεμα στο οποίο πρέπει να επενδύσουμε περισσότερο φέτος είναι το δερμάτινο. Αν θεωρείτε ωστόσο ότι είναι λίγο νωρίς, με βάση τις θερμοκρασίες, να φορέσετε leather dress από τώρα, ξεκινήστε με φορέματα που η ποιότητα των υφασμάτων τους, όπως η βαμβακερή ποπλίνα, το σατέν βαμβακερό, το ζέρσεϊ, τα μεταξωτά και τα ελαφριά πλεκτά, τα κάνει ιδανικά για να περάσετε ομαλά από τις πιο ζεστές στις δροσερές μέρες. 

Η μόδα φέτος επιστρέφει και σε πιο basic και διαχρονικά κομψές επιλογές όπως είναι τα μαύρα και τα μπεζ - καφέ φορέματα, ενώ τα εμπριμέ θα κάνουν πάντα την εμφάνισή τους ανάμεσα στις επιλογές που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Animal print μοτίβα, φθινοπωρινά φλοράλ και λαχούρια είναι προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να μεταφερθείτε σε φθινοπωρινό mood. Άλλη μια πρόταση ιδανική για την εποχή, και σύμφωνη με τα trends της σεζόν, είναι τα denim φορέματα σε όποιο μήκος επιθυμείτε, αν και η μίντι γραμμή είναι αυτή που προτάσσεται. 

Editor's picks 

Σατέν βαμβακερό shirt dress Max Mara, Max Mara Boutique.

Crepe μίντι φόρεμα, Valentino.

Denim μίντι φόρεμα, Victoria Beckham.

GG-jacquard μεταξωτό μάξι shirt dress, Gucci.

Navy πλισέ μίντι φόρεμα με ζώνη, Alaïa.

Λευκό ribbed μάξι φόρεμα, CASASOLA.

Mixed-knit μάξι φόρεμα, Jonathan Simkhai.

Φόρεμα από δέρμα νάπα με σούρα, Massimo Dutti.

Φόρεμα κρουαζέ σε σατέν εμπριμέ ύφασμα, LOLA .

Φόρεμα κρουαζέ μέχρι το γόνατο με σχέδιο bandana, Tommy Hilfiger.

Ζέρσεϊ μίντι φόρεμα, Cos.

Φόρεμα animal print, Mango.