Οι διαφορετικές εκφράσεις του denim στο φθινοπωρινό στιλ μέσα από τη νέα συλλογή της Marks & Spencer

Η νέα συλλογή της Marks & Spencer δημιουργήθηκε από βαμβάκι 100% βιώσιμης προέλευσης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για να καλωσορίσει τη νέα σεζόν, η Marks & Spencer δημιούργησε μία νέα συλλογή που συνδυάζει την άνεση για την οποία έχει γίνει γνωστή, την υψηλή ποιότητα και το ασυναγώνιστα κομψό στιλ του brand. Η νέα Denim collection βρίσκεται ήδη στα καταστήματα και περιλαμβάνει όλα τα denim κομμάτια που θα χρειαστεί μία σύγχρονη γυναίκα αυτή τη σεζόν. Όλα τα items μάλιστα έχουν δημιουργηθεί από 100% βαμβάκι βιώσιμης προέλευσης και παράγονται στο πλαίσιο του προγράμματος Better Cotton Initiative. Στόχος είναι η υπεύθυνη παραγωγή των ενδυμάτων και η βελτίωση της ποιότητας τους, καθώς και η αύξηση της διάρκειας ζωής τους.

Οι διαφορετικές εκφράσεις του denim στο φθινοπωρινό στιλ μέσα από τη νέα συλλογή της Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer denim κομμάτια δίνουν έμφαση στην άνεση και την ευελιξία, ώστε το καθημερινό ντύσιμο να γίνει μία πολύ εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία. Η γυναικεία συλλογή μάλιστα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από ρούχα για κάθε σωματότυπο, ώστε όλες οι γυναίκες να ανακαλύψουν τα κατάλληλα σχέδια ανάλογα με το στιλ τους. 

marks & spencer
marks & spencer

Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας, επιλέγοντας τα αγαπημένα σας denim κομμάτια από τη συλλογή των Marks & Spencer και υποδεχτείτε το φθινόπωρο με άνεση και στιλ.

M&S AUTUMN DENIM 22 5

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Marks & Spencer σήμερα ή αγοράστε τα αγαπημένα σας Denim online,  στο www.marksandspencer.gr.