Οι 5 τάσεις από το street style του Παρισιού στις οποίες αξίζει να επενδύσετε τώρα

Τα must - have κομμάτια και τα looks που προτίμησαν οι fashion insiders στο Παρίσι.

Υπάρχουν οι τάσεις που ξεπηδούν μέσα από τις συλλογές των οίκων και τις παρουσιάσεις στα runways, υπάρχουν κι εκείνες που δημιουργούν οι insiders της μόδας με τις εμφανίσεις τους στα fashion shows. Η πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν τα shows για τις συλλογές Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023, έγινε βεβαίως η αφορμή για μία πληθώρα από street style εμφανίσεις που είχαν να προτείνουν πολλά για το ντύσιμο της τρέχουσας σεζόν, Φθινόπωρο- Χειμώνας 2022-23. 

Διαβάστε Επίσης

Τα looks των καλεσμένων στη fashion week ήταν συχνά μια αναπαραγωγή των outfits που οι οίκοι προτείνουν για τη σεζόν. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Εξάλλου, οι fashion insiders αυτό που γνωρίζουν καλά είναι πώς να ξεχωρίζουν και να απομονώνουν must- have κομμάτια και να επαναδημιουργούν σύνολα, τα οποία μάλιστα συχνά μοιάζουν πιο προσιτά στο styling απ' αυτά στην πασαρέλα. 

Από το street style του Παρισιού, λοιπόν, έχουν ήδη ξεχωρίσει τάσεις στις οποίες θα επιστρέφουμε αυτή τη σεζόν για έμπνευση: α. οι φλατ μπαλαρίνες- πουέντ που ξεπήδησαν από τη συλλογή Φ/Χ 2022-23 της Miu Miu βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα ως τα παπούτσια που θα φορεθούν περισσότερο αυτή τη χρονιά, και μάλιστα σε συνδυασμό με κάλτσες, β. τα multicolor πλεκτά (πουλόβερ, ζακέτες, jumper dresses) αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο cozy ντύσιμο του χειμώνα και γίνονται η "χαρούμενη" πινελιά στο χειμερινό στιλ, γ. o κλασικός συνδυασμός black & white επιστρέφει με updated διάθεση, δ. τα ντένιμ κομμάτια θα φορεθούν δυο- δυο (ή περισσότερα) μαζί και στ. οι knee- high μπότες, δηλαδή οι μπότες που φτάνουν ως το γόνατο είναι η διαχρονική επιλογή που αναλαμβάνει επαναφέρει τη σοφιστικέ κομψότητα στα looks σας.

1. Οι μπαλαρίνες - πουέντ της Miu Miu 

Street style Paris Miu Miu

Street style Paris Miu Miu

Street style Paris Miu Miu

2. Τα multicolor πλεκτά 

Street style Paris

Street style Paris

Street style Paris

3. Ο συνδυασμός Black & White 

Street style Paris

Street style Paris

Street style Paris

4. Denim on denim 

Street Style Paris

Street Style Paris

Street Style Paris

5. Οι Knee- high μπότες

Street Style Paris
Street Style Paris
street style Paris