Στη νέα συλλογή του οίκου Prada θα ανακαλύψετε το It πανωφόρι του χειμώνα

Μετά το logo tank top, άλλο ένα κομμάτι από τη FW'22 συλλογή Prada διεκδικεί μία θέση στα must- haves της σεζόν.

Αν έχετε ενημερωθεί για τις τάσεις που προτείνουν οι κορυφαίοι οίκοι και σχεδιαστές για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022-23, τότε γνωρίζετε ήδη ότι μία απ' αυτές που ξεχωρίζει είναι η τάση των bomber jackets. Το aviator style, όπως το έχουν ονομάσει αλλιώς οι fashion experts και προβλέπουν ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ντύσιμο του φετινού χειμώνα, ξεκινάει, βεβαίως, από την παρουσία του iconic αυτού τζάκετ σε πολλές Φ/Χ 2022 συλλογές. Μία απ' αυτές που ξεχώρισαν είναι η συλλογή του οίκου Prada, στην οποία η Miuccia Prada και ο Raf Simons καταθέτουν την πιο πληθωρική εκδοχή του bomber jacket για τον φετινό χειμώνα. Μία εκδοχή που συνδυάζει τις oversized γραμμές με θηλυκά στοιχεία και φοριέται με σέξι mesh φούστες σε pencil γραμμή και Mary Jane γόβες. 

Στη νέα συλλογή του οίκου Prada θα ανακαλύψετε το It πανωφόρι του χειμώνα

Τα Re-Nylon bomber jackets  της Prada

Η σειρά με τα bomber jackets της Prada περιλαμβάνει τη version που είναι διακοσμημένη με τρισδιάστατα φλοράλ και κυκλοφορεί σε χακί και σε μαύρο χρώμα, αλλά εκείνη με την κουκούλα που είναι διακοσμημένη με φτερά και κυκλοφορεί σε μπλε χρώμα. Το χαρακτηριστικό τους είναι, βεβαίως, ότι πρόκειται για μπουφάν που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο nylon το οποίο έχει αναδημιουργηθεί από πλαστικά τα οποία έχουν περισυλλεγεί από τους ωκεανούς. Τα bomber ολοκληρώνονται από τη προσθήκη ζώνης στη μέση και την παρουσία του μεταλλικού τρίγωνου logo Prada. 

Prada bomber jacket

H σειρά Prada Re-Nylon, στην οποία ανήκουν και τα νέα jacket, ξεκίνησε το 2019 με μια capsule συλλογή από τσάντες και στη συνέχεια επεκτάθηκε στις RTW συλλογές, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια του οίκου στα πλαίσια, ασφαλώς, της δέσμευσης του απέναντι στη βιωσιμότητα. 

Στον δρόμο για την κορυφή των χειμερινών must - haves 

Όπως συνέβη και με το metallic logo tank top της ίδιας συλλογής, που έγινε ανάρπαστο στις αναζητήσεις των fashionistas, εξίσου εντυπωσιακή αναμένεται και η παρουσία των Re - Nylon jackets στις χειμερινές τους επιλογές. 

Ήδη, η Rihanna έχει κάνει την εμφάνισή της με το bomber με φτερά και μάλιστα σ' ένα look που χαρακτηρίζεται από casual διάθεση. Ωστόσο, το ιδιαίτερο με το It μπουφάν της Prada είναι ότι χάρη στον υβριδικό του χαρακτήρα - casual σχέδιο, ρομαντικές λεπτομέρειες στη διακόσμηση- μπορεί εύκολα να φορεθεί και σε εμφανίσεις πιο βραδινές. 

Rihanna Prada