Οι Black Friday αγορές που μπορείτε να κάνετε σε luxury κομμάτια

Αξιοποιήστε τις εκπτώσεις της Black Friday για να αποκτήσετε κομμάτια που ποθούσατε για καιρό.

Η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου είναι αυτή που σηματοδοτεί φέτος την ημέρα των μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων. Εν αναμονή, λοιπόν, της φετινής Black Friday και τα online καταστήματα έχουν ξεκινήσει τις προσφορές σε είδη που φιλοξενούν στις συλλογές τους, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παρασκευή - και οι οποίες συνήθως ολοκληρώνονται με τις εκπτώσεις της Cyber Monday (στις 28 Νοεμβρίου) δημιουργώντας τις ιδανικές προϋποθέσεις για ένα τετραήμερο shopping spree. 

Από τη λίστα με τα e-shops που συμμετέχουν στην Black Friday, δεν απουσιάζουν κι αυτά που φιλοξενούν luxury προϊόντα - ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ- κάνοντας πολύ πιο εύκολη την απόφαση να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας κομμάτια με άριστη ποιότητα, εξαιρετικό σχεδιασμό και κυρίως, την υπογραφή ενός οίκου πολυτελείας ή των brands που φημίζονται για την πρωτοπορία τους στο design και τις τάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Πώς να ψωνίσετε στην Black Friday; 

Πριν, ασφαλώς, ξεκινήσετε τις αγορές σας, καλό θα ήταν να λάβετε κατά νου κάποιες συμβουλές που θα σας αποτρέψουν από το αφιλτράριστο shopping και τις αγορές χωρίς ιδιαίτερο αντίκρισμα. Πρώτος και βασικός κανόνας είναι να έχετε δημιουργήσει από πριν μία λίστα που να καταγράφει τις πραγματικές σας ανάγκες σε κομμάτια και να εστιάσετε τις αγορές σας εκεί. Δεύτερος και βασικός κανόνας, είναι να ορίσετε ένα συγκεκριμένο budget ώστε να μη ξεφύγετε κατά πολύ απ' αυτό- οι εκπτώσεις είναι, εξάλλου, σε πολλές περιπτώσεις αρκετά δελεαστικές και σίγουρα μπορούν να σας παρασύρουν σε κάτι περισσότερο που μπορεί, εν τέλει, να μην το έχετε και τόσο ανάγκη (βλ. κανόνα no.1)

Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό να μην καταφύγετε σε αγορές που δεν θα ανταποκρίνονται στα πραγματικά νούμερά σας ή σε κομμάτια που δοκιμάσατε κάποτε και κρίνατε ότι δεν εκπροσωπούν το στιλ σας, όπως και να εξετάσετε αν η έκπτωση ενός προϊόντος όντως σας συμφέρει πραγματικά ή τελικά θα επενδύατε σ' αυτό ούτως ή άλλως ή ότι αξίζει να περιμένετε ως την περίοδο των εκπτώσεων προσβλέποντας σε μία καλύτερη τιμή. Οι εκπτώσεις που θα βρείτε στα περισσότερα eshops, πάντως, ξεκινούν από -30% και φτάνουν ή μπορεί να φτάσουν έως -50% και -70%. 

Τι να βάλετε στη shopping bag σας; 

Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, την Black Friday για να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας κλασικά κομμάτια όπως ένα tweed σακάκι, ένα puffer μπουφάν ή ένα μακρύ παλτό, τα οποία θα φοράτε διαχρονικά. Είναι ευκαιρία, επίσης, να ανανεώσετε τα office looks σας και να επενδύσετε σε μίντι φορέματα ή μαύρα παντελόνια και statement μπλούζες, αλλά και κλασικές μαύρες γόβες ή μπορείτε να αναζητήσετε πιο επίκαιρα στις τάσεις κομμάτια, όπως ένα shearling jacket ή ένα leather piece, τα οποία θα εκμεταλλευτείτε για ένα ενημερωμένο στιλ- αλλά θα κρατήσετε στη ντουλάπα σας για μία ζωή. 

Οι προσφορές σας δίνουν, επίσης, τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα καλό ζευγάρι μπότες που θα φοράτε κάθε μέρα ή πιο αθλητικά μποτάκια που θα συνοδεύσουν τα casual looks ή και τις χειμερινές σας δραστηριότητες. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η Black Friday είναι μία καλή ευκαιρία να αποκτήσετε μία καινούργια τσάντα είτε αυτή είναι μια tote για το γραφείο ή ένα clutch για after work εμφανίσεις. 

Editor's choice 

"Elliot" κασμιρένιο tweed blazer, Gabriela Hearst.

Moon-print ζιβάγκο, Marine Serre.

"Sorvino" δερμάτινη μίντι φούστα, Veronica Beard.

Δερμάτινες γόβες Burberry, Kalogirou.

Μακρύ παλτό από alpaca, Tommy Hilfiger.

Color-block μίντι φόρεμα, Victoria Beckham.

Δερμάτινες μπότες, By Far.

Tote τσάντα MICHAEL Michael Kors, Kalogirou.

"Kaleidoscope" shearlng τζάκετ, Zimmermann.

Tie-neck λεοπάρ σατέν μπλούζα, Vetements.

Μάλλινο wide leg παντελόνι, Valentino.

Φουσκωτό μπουφάν, Calvin Klein.

Unisex hoodie από οργανικό βαμβάκι, BOSS.

A-line καπιτονέ μίνι φούστα, Simone Rocha.

" Elimo" δερμάτινες ankle boots,Salvatore Ferragamo.

Αμάνικο πλεκτό πουλόβερ Sandro, attica.

Lurex μίντι φόρεμα, Joanna Ortiz.

Clutch από οικολογικό δέρμα THEMOIRè, Kalogirou.