Vacation Mood | Σε ποια κομμάτια να επενδύσετε αν ξεκινάτε νωρίς τις διακοπές σας

Τα κομμάτια που θα σας εξασφαλίσουν στιλ στις καλοκαιρινές σας διακοπές- όποια στιγμή κι αν τις έχετε προγραμματίσει.

Η εποχή που περιμέναμε τον Αύγουστο για να φύγουμε διακοπές έχει παρέλθει και όλο και περισσότεροι μοιράζουν τις ημέρες της άδειά τους και στους τρεις θερινούς μήνες. Αυτό σημαίνει ότι για πολλούς οι πρώτες διακοπές ξεκινούν νωρίς, ήδη από τον Ιούνιο, ενώ πάντα στο πλάνο του καλοκαιριού υπάρχουν σύντομες αποδράσεις που μπορούν να αναφερθούν και ως μίνι διακοπές. Μ' αυτά τα δεδομένα, επομένως, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία σας να δημιουργήσετε από τώρα τη λίστα με τα κομμάτια που θα φορέσετε σ' αυτές και να αρχίσετε να τα αγοράζετε. 

Σε ποια κομμάτια να επενδύσετε για τις διακοπές σας; 

Τα staples των διακοπών είναι ασφαλώς τα μαγιό και τα beachwear κομμάτια και αξεσουάρ. Αναζητήστε, επομένως, για αρχή τα καινούργια μαγιό στα οποία θα επενδύσετε φέτος, ολόσωμα και μπικίνι, και σημειώστε ότι τα μαγιό σε μίνιμαλ γραμμές, τα μαγιό σε έντονα χρώματα ή με μοτίβα, όπως το κόκκινο, το φούξια και το cobalt blue, όπως και τα μαγιό σε neutral αποχρώσεις συμμετέχουν στις φετινές τάσεις του καλοκαιριού, μαζί μ' όλα εκείνα τα swimwear που διαθέτουν λάμψη (metallics, διακόσμηση από στρας και πούλιες κ.ο.κ). Από την άλλη, στα απαραίτητα για την παραλία, τα καφτάνια θα αποτελούν πάντα τη no.1 επιλογή όπως ασφαλώς και οι κομψές raffia τσάντες. Στα αξεσουάρ συνυπολογίστε μοντέρνα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς σκελετούς, bucket και ψάθινα καπέλα, και φυσικά άνετα και κομψά φλατ σανδάλια.

Διαβάστε Επίσης

Αν θέλετε να βάλετε στο παιχνίδι και τις φετινές τάσεις της μόδας, σημειώστε ότι το διαχρονικό nautical style επιστρέφει ανανεωμένο στο καλοκαιρινό στιλ της νέας σεζόν, οπότε αναζητήστε μαρινιέρες και φορέματα με ρίγες για να ενισχύσετε τη γκαρνταρόμπα σας με ενημερωμένα κομμάτια, ενώ τα crochet φορέματα, και γενικά το crochet εφέ είτε σε τσάντες παραλίας είτε σε σανδάλια και εσπαντρίγες, είναι δημοφιλή. 

Μην ξεχάσετε, επίσης, να βάλετε στη βαλίτσα σας: σορτσάκια, μίνι φούστες, tank tops, άνετες παντελόνες, πετσέτες και κοσμήματα, που ειδικά το φετινό καλοκαίρι αποκτούν έντονα χρώματα, raffia λεπτομέρειες και χρωματιστές χάντρες. 

Editor's choice 

T-shirt με ρίγες Weekend Max Mara, Max Mara Boutique.

Ψηλόμεση βερμούδα με ζώνη, Zara.

Σανδιάλια, Ancient Greek Sandals.

Τσάντα tote Neverfull MM Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique.

Γυαλιά ηλίου Vogue Eyewear, Luxottica.

Εμπριμέ μεταξωτό καφτάνι, Pucci.

Σανδάλια Tod's, Tod's Boutique.

Crochet μίντι φόρεμα, Haight.

Εσπαντρίγες Castañer, idil.gr

Bucket καπέλο, Jacquemus.

Ολόσωμο μαγιό "Vasileia", Sophie Deloudi.

Γυαλιά ηλίου Kaleos, The Workshop.

Ριγέ μίντι φόρεμα, Tommy Hilfiger.

Raffia tote τσάντα, Saint Laurent.

Μίντι καφτάνι "Ornos", Ancient Kallos.

Ψάθινο καπέλο, Alviero Martini 1A Classe.

Ολόσωμη φόρμα με δετή ζώνη, H&M.

Σανδάλια You Paraty, Havaianas.

Tank top, Totême.

Εμπριμέ μίνι φούστα Farm Rio, attica.

Βαλίτσα trolley, Carpisa.