Τα πιο ωραία crochet φορέματα για τώρα και το καλοκαίρι

Εξασφαλίστε boho vibes στο καλοκαιρινό σας στιλ επενδύοντας σε crochet φορέματα.

Στη διάρκεια του χειμώνα, σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα θα βρείτε ένα ή περισσότερα πλεκτά (μάλλινα) φορέματα. Στη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, ιδίως του καλοκαιριού, αυτά δίνουν τη θέση τους στα crochet φορέματα. Όπου, βεβαίως, ως crochet ή κροσέ, αναφέρεται η τεχνική του πλεξίματος με βελονάκι, η οποία ήταν εξαιρετικά διαδεδομένη στη δημιουργία διακοσμητικών εργόχειρων. Τα κροσέ φορέματα που θα βρείτε στις συλλογές των brands δεν πλέκονται, ασφαλώς, στο χέρι αλλά αξιοποιούν την τεχνική σε ανάλαφρα νήματα για να δημιουργήσουν ένα δημοφιλές φόρεμα του καλοκαιριού, ιδίως του beachwear και των διακοπών. 

Διαβάστε Επίσης

Τα crochet φορέματα αποτελούν μία ευέλικτη επιλογή για τις χαλαρές στιγμές των διακοπών, καθώς θυμίζουν περισσότερο ένα ένδυμα που θα μπορούσε να φορεθεί σε περισσότερες περιστάσεις πέρα από την παραλία. Κάπως έτσι, από ένδυμα διακοπών, τα crochet φορέματα έχουν εξελιχθεί σε μία σικ καλοκαιρινή πρόταση και για τις καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη ιδίως τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Τα κροσέ κομμάτια ήταν, επίσης, πάντα συνώνυμα του bohemian στιλ, και την ίδια νότα μποέμ διάθεσης θα προσφέρουν στο στιλ σας αν τα επιλέξετε - ιδίως αυτά που αξιοποιούν στη διακόσμησή τους τα κρόσσια

Αποχρώσεις όπως το λευκό, το μπεζ, το καφέ και το μαύρο αποτελούν τις τοπ ανάμεσα στις προτάσεις που θα βρείτε σε μίντι και μάξι, κυρίως, γραμμές στις Α/Κ 2023 συλλογές, ενώ επιλογές σε έντονα χρώματα όπως το φούξια, το πράσινο ή το έντονο μπλε θα φέρουν το κάτι διαφορετικό στις εμφανίσεις σας. Εξαιρετικά είναι και τα σχέδια με ρίγες, ιδίως αυτές που παίζουν με παρεμφερείς χρωματικούς τόνους. 

Μπορείτε να φορέσετε τα κροσέ φορέματα μας από τώρα μ' ένα άνετο λινό blazer και clogs, ενώ αργότερα μπορείτε να τα φοράτε με τα κομψά mules ή τα φλατ σανδάλια σας και με κοσμήματα για εμφανίσεις που θα εξασφαλίσουν άνεση και στιλ από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. 

Εditor's choice 

Crochet μάξι φόρεμα με μοτίβο λαχούρια Etro, Louisa World.

Cutout crochet μάξι φόρεμα, PatBO.

Crochet βαμβακερό μάξι φόρεμα, Anna Kosturova.

Πλεκτό φόρεμα κροσέ, Zara.

Crochet μίντι φόρεμα, Loulou Studio.

Μακρύ πλεκτό φόρεμα με μετάλικ λάμψη, Ioanna Kourbela.

Φόρεμα πλεκτό λεπτομέρεια κρόσσια, Mango.

Φόρεμα με κροσέ look, H&M.

Crochet μάξι φόρεμα με ρίγες, La DoubleJ.

Μακρύ φόρεμα crochet από βαμβάκι, Oysho.