Τα sneakers που θα φορέσετε όλο το καλοκαίρι

Τα πιο κομψά ζευγάρια sneakers για να ολοκληρώσετε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Τα πέδιλα έχουν τον κύριο λόγο στις εμφανίσεις του καλοκαιριού, όμως δεν αποτελούν μοναδική επιλογή. Δημοφιλές ζευγάρι, χάρη στην άνεση που προσφέρει, αποτελούν και τα sneakers, τα οποία είναι ιδανικά για τα travel looks σας αλλά και τις εμφανίσεις του γραφείου στη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν η διάθεση έχει χαλαρώσει. Τα sneakers είναι τα παπούτσια που θα φορέσετε όταν έχετε διάθεση για περπάτημα, όταν η θερμοκρασία εν μέσω θέρους πέσει ξαφνικά και φέρει βροχές, όταν δεν έχετε προλάβει να φροντίσετε το πεντικιούρ σας, ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο για φαγητό ή ποτό που θέλετε να είστε casual ντυμένη. Τα sneakers είναι παπούτσια για κάθε εποχή. Αυτό που διαφοροποιείται είναι τα σχέδια. 

Τα sneakers που θα φορέσετε το καλοκαίρι του 2023 

Στη χρονιά που στη μόδα έχουν επικρατήσει οι τάσεις της "ήρεμης πολυτέλειας", του μινιμαλισμού και την απλότητας, και των ουδέτερων αποχρώσεων, ιδίως του κρεμ/μπεζ, θα πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών που να ανταποκρίνονται σ' αυτές. Sneakers σε τόνους όπως κρεμ, μπεζ, λευκό, καφέ, nude pink, ή στον συνδυασμό τους, αποτελούν ασφαλώς την πιο κομψή και ενημερωμένη επιλογή, για την οποία μάλιστα δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε πώς θα συνδυάσετε, αφού τα αθλητικά παπούτσια σε ουδέτερα και γήινα χρώματα ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα. 

Υλικά όπως ο καμβάς και το ύφασμα είναι συνηθισμένα στα sneakers του καλοκαιριού, εκτός βεβαίως από το παντός καιρού δέρμα. Όμως, ειδικά φέτος θα συναντήσετε αθλητικά παπούτσια φτιαγμένα από ντένιμ ή ακόμα και από ψάθα, όπως το ζευγάρι από τη συλλογή της Hogan 

Editor's choice 

Suede και nylon sneakers, Fendi.

Canvas αθλητικά παπούτσια MAX&Co. x Superga, MAX&Co.

Sneakers "Nama" Chloé, Kalogirou.

Ψάθινα sneakers Hogan, Hogan Boutique & Kalogirou.

Suede sneakers, Brunello Cucinelli.

Sneakers υφασμάτινα Tod's, Tod's boutique & Kalogirou.

Sneaker Karl Lagerfeld, duomo.gr

Εμπριμέ high-top sneakers, Isabel Marant.