5 στιλ παπουτσιών που ταιριάζουν τέλεια με τα καλοκαιρινά φορέματα

Τα παπούτσια που συνδυάζονται άψογα με τα summer dresses.

Η ερώτηση "Με ποια παπούτσια ταιριάζουν τα φορέματα;” έχει σχεδόν ένα εκατομμύρια αποτελέσματα στο Google, γεγονός που μας κάνει να συμπεραίνουμε πως αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι fashionistas. Η επιλογή του παπουτσιού είναι αρκετά σημαντική για την κομψότητα του look που δημιουργούμε, αφού μπορεί να υποβαθμίσει ή να αναβαθμίσει το τελικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχουν αρκετές επιλογές τόσο σε flat όσο και ψηλοτάκουνα παπούτσια ώστε να επιλέγουμε το κατάλληλο ανάλογα με το στιλ και το εκάστοτε dress code.

Όσον αφορά στο καλοκαιρινό ντύσιμο, μία από τις πιο συχνές επιλογές που κάνουμε στην καθημερινότητα είναι τα φορέματα. Mini, midi και maxi, τα φορέματα είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την υψηλή θερμοκρασία, ενώ ταυτόχρονα νιώθουμε κομψές. Ποια είναι όμως τα παπούτσια που ταιριάζουν περισσότερο με τα summer dresses;

Για τις casual περιστάσεις τόσο στην πόλη όσο και το νησί, ένα ζευγάρι σανδάλια είναι σίγουρα must have. Αρχικά, προσθέστε στη συλλογή σας ένα σχέδιο σε basic απόχρωση όπως το καφέ ή το μαύρο και στη συνέχεια πειραματιστείτε με το στιλ σας με σανδάλια σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο. Οι σαγιονάρες είναι επίσης ένα στιλ παπουτσιών που έχουν αναδειχθεί ως κορυφαία τάση του street style που αξίζει την προσοχή σας. Αυτά τα τόσο ιδιαίτερα σανδάλια θα προσθέσουν vacation vibes στα σύνολα της καθημερινότητας.

Σε περίπτωση όμως που είστε fans των ψηλοτάκουνων παπουτσιών, ένα ζευγάρι πλατφόρμες είναι συνδυάζονται τέλεια με φορέματα σε κάθε μήκος και είναι ιδανικές για day to night σύνολα. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά και τα mules είναι επίσης μία πολύ θηλυκή επιλογή και θα αναδείξουν το sexiness σας.

#1 Πλατφόρμες 

#2 Flat σανδάλια

#3 Mules

#4 Ψηλοτάκουνα πέδιλα 

#5  Σαγιονάρες

Διαβάστε Επίσης