10 must have κομμάτια που θα φοράτε ξανά και ξανά το καλοκαίρι

Τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σας φέτος το καλοκαίρι.

Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας κάθε φορά που αλλάζει η εποχή είναι κάτι σαν σαν συνήθεια ή σαν ιεροτελεστία για τις περισσότερες fashionistas. Σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας σεζόν, την οποία υποδεχόμαστε με άκρως ανανεωμένο στιλ και διάθεση. Οι νέες τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι αλλά και οι συλλογές των brands μάς βοηθούν να πετύχουμε τον στόχο μας, ωστόσο υπάρχει κάτι που χρειάζεται να έχουμε στον νου μας λίγο πριν ξεκινήσουμε το καλοκαιρινό shopping.

Διαβάστε Επίσης

Εκτός από τα εντυπωσιακά trends, αξίζει να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή και σημασία στα διαχρονικά, basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, τα οποία θα λειτουργήσουν ως πολύτιμος καμβάς για να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία το προσωπικό στιλ μας. Ένα λευκό παντελόνι στην ιδανική γραμμή για τη σιλουέτα σας, ένα λευκό φόρεμα και ένα καφτάνι που θα φορέσετε τόσο στην πόλη όσο και στο νησί, ένα ψηλόμεσο σορτς που ταιριάζει με tank tops ή εμπριμέ μπλούζες με χαρούμενα χρώματα, μία ψάθινη τσάντα και ένα ζευγάρι flat δερμάτινα σανδάλια είναι μερικές από τις προσθήκες που αξίζει να κάνετε στη συλλογή σας και πρόκειται να φοράτε κατ' εξακολούθηση τους επόμενους μήνες.

Γιατί ξεχωρίζουν τα εν λόγω κομμάτια; Βασικός παράγοντας είναι αυτός της προσαρμοστικότητας. Το λευκό φόρεμα για παράδειγμα είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις, μπορείτε να το φορέσετε στο γραφείο ή το cocktail night, στις βόλτες στο νησί ή στο Κυριακάτικο brunch με τις φίλες σας, με σανδάλια, εσπαντρίγιες, πλατφόρμες ή πέδιλα. Αυτομάτως σημαίνει πως το λευκό φόρεμα, όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια της καλοκαιρινής capsule γκαρνταρόμπας, ανήκουν σε μία ξεχωριστή κατηγορία που κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη διαδικασία.

Διαβάστε Επίσης

Εξίσου σημαντική όμως είναι και η άνεση. Εκτός από τις γραμμές των ρούχων, οι οποίες χρειάζεται να είναι loose ώστε να μην σας προκαλούν δυσφορία στην υψηλή θερμοκρασία, τα υφάσματα είναι πολύ σημαντικά. Προτιμήστε τα καλοκαιρινά σας ρούχα να έχουν δημιουργηθεί από υλικά όπως το λινό, το μετάξι ή το βαμβάκι, αφού αυτά είναι αρκετά απορροφητικά και επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει.

Editor's Picks

Flare παντελόνι See by Chloé

Off the shoulder τοπ Silvia Tcherassi

Midi φούστα με κεντήματα Silvia Tcherassi

Πλατφόρμες Castañer

T-shirt με κοφτό μανίκι Calvin Klein

Εμπριμέ φούστα με κόμπο Zara

Δερμάτινα σανδαλια Estia Ancient Greek Sandals

Tote bag Callista Crafts

Καφτάνι Ancient Kallos

Ψηλόμεσο σορτς Loro Piana

Λευκό φόρεμα Sleeper