5 outfits που θα σας κρατήσουν κομψές μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι

Διατηρήστε την καλοκαιρινή σας διάθεση με outfits που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα.

Οι μέρες που μεσολαβούν ανάμεσα στο τέλος των διακοπών και την έναρξη του φθινοπώρου μοιάζουν μετέωρες αναφορικά με το στιλ. Το καλοκαίρι, και οι θερμοκρασίες του είναι ακόμα παρόντα, όμως η διάθεση έχει αλλάξει. Λίγο που μας έχει κουράσει το θερινό στιλ, λίγο που νιώθουμε την ανάγκη να ανανεωθούμε και να αρχίσουμε να φοράμε φθινοπωρινά κομμάτια, και η κάθε μέρα αρχίζει να λειτουργεί σαν αντίστροφη μέτρηση. Στο μεταξύ, όμως, οφείλουμε να διατηρήσουμε την κομψότητά μας και υπάρχουν κομμάτια και looks που μπορούν να μας βοηθήσουν σ' αυτό. 

Διαβάστε Επίσης

Τα μάξι shirtdresses και τα μακρυμάνικα καφτάνια με τη breezy σιλουέτα τους μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμα στο στιλ της εποχής. Διατηρήσετε την καλοκαιρινή διάθεση, εφόσον το επιθυμείτε, επιλέγοντας κομμάτια σ' έντονα χρώματα ή μοτίβα, διαφορετικά ένα μονόχρωμο, σε γήινες αποχρώσεις, τέτοιο φόρεμα γίνεται ιδανικό για την περίπτωση. Άλλες ιδέες είναι να υιοθετήσετε στα καθημερινά σας outfits πουκάμισα σε relaxed γραμμές που θα συνδυάσετε με άνετα παντελόνια και τζιν, ενώ μία βερμούδα σε χρώμα που θα αναδείξει το μαύρισμά σας όπως το μπεζ ή το σοκολατί, είναι μία άνετη και κομψή επιλογή.  

Τα T-shirt dresses είναι μία καλή πρόταση για casual looks που θα διατηρήσουν τη relaxed διάθεσή σας απέναντι στο στιλ αυτή την περίοδο, ενώ μια λευκή μίντι full skirt που μπορείτε να συνδυάσετε με breton top ή λευκό t-shirt ή ακόμα και πουκάμισα θα γίνει το go-to look σας για κάθε μέρα. 

1. Breezy dress 

2. Relaxed shirt 

3. H βερμούδα 

4. To T-shirt dress 

5. Η λευκή φούστα